człowiek się zdrzemnął, wyszedł z psem na spacer i proszę jestem 6 stron do tyłu

hahahahahahaha:-)
ilonka trzymaj się, mam nadzieje, że to jednorazowy wyskok z bólem jajnikowo-miednicowym. A jak nerki ???? czy mam Cu gratulować tego synka, czy nie wierzysz lekarce ???

:-)
zzagubiona no ja myślę, że mimo aktywności i tego, że Nadia daje znać, że jej tam ciasno to poczeka do tego 37-38 tygodnia :-) jejku u Ciebie to już tak blisko.... och

;-)
marysia77 ja oprócz kasy na ślub dostałam fajny prezent : 2 szlafroki-męski i damski + kosmetyki spa wszystko zapakowane w wielki ładny wiklinowy kosz, dostałam też komplet walizek ( jak często podróżują ) oraz komplet ręczników, ze wszystkiego korzystam i bardzo się ucieszyłam jak dostałam takie prezenciory :-)
gosiulek gratuluje siostrzenicy
co do witamin, nie wiem, ale chyba
wiolka pytała, ja od poczatku starań brałam femibiona natal 1, od 13 tygodnia femibion natal 2.
anisiaj ja byłam na wizycie serduszkowej 05 grudnia i pytam się gina czy mogę sobie odrosty zrobić zrobić na święta a on mówi że tak- hehehehehe :-) powiedział mi , ze nie ma przeciwwskazań co do farbowania włosów, robienia tipsów, a u kosmetyczki mam dać sobie spokój z prądami i kwasami owocowymi oraz wybrać doświadczoną kosmetyczkę która wie co kobieta w ciąży może, a co nie.