reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzona najlepiej to by było je odbarwić bo rozjaśniacz może wyjść pomarańczowy i zniszczyć włoski.
Wiolka ja też mam czerwone i do tego czerwony płaszczyk ;-)

Dzoana kup sobie zmywacz koloru a potem na to farba, ale jasniejsza , tzn jaśniejsza od tego jaki chcesz miec kolor włosków !!!!!!!!!!!! bo rozjaśniacz Ci zniszczy włoski a szkoda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzoanko dekoloryzator colorpeel z pro salon polecam ja z czarnych zeszlam na braz a pozniej (po czasie) krem rozjasniajacy z delia cosmeties (jakos tak sie pisze) zreszta ten krem nawet dzis uzylam na odrosty ;p

Kurcze a ja od dluzszego czasu zastanawiam sie nad prezentem dla braci - obaj biora slub - jeden 14.04 drugi 5.05 i nie wiem co wymyslec. Kasa bylaby pewnie najlepsza ale chcielibysmy zeby mieli jakas pamiatke tym bardziej ze mieszkaja w Londynie z dala od domu, macie moze jakies pomysly ?

hej! ja tak szybciutko bo muszę za obiad sie zabrać

gosiulek gratuluje siostrze i cioci maluszka

ilonko ja nadal trzymam &&&&&&&&&& za córcie, ale jesli synek to tez fajnie

anisiaj mozesz farbowac ale farba bez amoniaku

dzoana udanego seansu filmowego

bietka
dobrze ze znowu się ujawniłaś i jestes z nami

reszte nadgonie później. pa

człowiek się zdrzemnął, wyszedł z psem na spacer i proszę jestem 6 stron do tyłu :) hahahahahahaha:-)

ilonka trzymaj się, mam nadzieje, że to jednorazowy wyskok z bólem jajnikowo-miednicowym. A jak nerki ???? czy mam Cu gratulować tego synka, czy nie wierzysz lekarce ??? :) :-)

zzagubiona no ja myślę, że mimo aktywności i tego, że Nadia daje znać, że jej tam ciasno to poczeka do tego 37-38 tygodnia :-) jejku u Ciebie to już tak blisko.... och :) ;-)

marysia77 ja oprócz kasy na ślub dostałam fajny prezent : 2 szlafroki-męski i damski + kosmetyki spa wszystko zapakowane w wielki ładny wiklinowy kosz, dostałam też komplet walizek ( jak często podróżują ) oraz komplet ręczników, ze wszystkiego korzystam i bardzo się ucieszyłam jak dostałam takie prezenciory :-)

gosiulek gratuluje siostrzenicy

co do witamin, nie wiem, ale chyba wiolka pytała, ja od poczatku starań brałam femibiona natal 1, od 13 tygodnia femibion natal 2.

anisiaj
ja byłam na wizycie serduszkowej 05 grudnia i pytam się gina czy mogę sobie odrosty zrobić zrobić na święta a on mówi że tak- hehehehehe :-) powiedział mi , ze nie ma przeciwwskazań co do farbowania włosów, robienia tipsów, a u kosmetyczki mam dać sobie spokój z prądami i kwasami owocowymi oraz wybrać doświadczoną kosmetyczkę która wie co kobieta w ciąży może, a co nie.

Marta-jak narazie mam same baletki mam zamiar dokupić do nich torebke:-) przespałam sie troche ale dalej jakaś nie do życia jestem:sorry:U nas wieje okropne wiatrzysko tak silne że nawet słonko które świeci nie pomaga:crazy:

reklama
Witam po długiej nieobecnosci
Chciałam powiedziec.....Aniubuchowicz,Ilonko,Katy,Zagubiona Kłapouszku,Madlen,Joweg,Suonko,Scoti,Domiśka,Zagubiona,Rozia,Roza i wszystkie o których zapomniałam
tak byłam zrobić betę bo widzę wiadomosci szybko się roznoszą :) i wynik 2242 (5-6 tydz.c) Tylko jakim cudem????????????????????????????????skoro ostatni okres był 08.03????

Nie wierzę i jeszcze do mnie nie dociera
ale z gratkami zapraszam oficjalnie po wizycie :*

Do góry