reklama
obiad gotowy mąż w drodze do domu a ja szybciutku do was zaglądam
marysiu dziewczyny maja racje z tymi prezentami jakis fajny zestaw w koszu to super sprawa. ja na ogół zamawiałam szlafroki z imionami i sliczne to było. tak więc masz pole do popisu
madlen brzuchol ma prawo bolec na poczatku tak jak na @ bo się macica rozciąga. sprobuj wtedy się położyc i odpocząć. mnie to pomagało. no i w razie czego no-spa. nie martw się
ilonka daj znac jak po usg.
małami gratuluje pocichutku ale czekam az lekarz potwierdzi, chociaż i tak uważam ze wszystko jasne
bobofrutku nie smutaj się. my ci zyczymy wszystkiego najlepszego, usmiechu na co dzień i spełnienia marzeń.
a mężem się nie przejmuj. te typy tak mają. po prostu facet nie ma głowy do takich rzeczy jak daty itp. a po co psuć sobie humorek. za chwile jedziecie na romantyczny wypad wiec głowa do góry
i tyle zapamietałam. ide obiad podawac i wpadne później jak dam radę. pa
marysiu dziewczyny maja racje z tymi prezentami jakis fajny zestaw w koszu to super sprawa. ja na ogół zamawiałam szlafroki z imionami i sliczne to było. tak więc masz pole do popisu
madlen brzuchol ma prawo bolec na poczatku tak jak na @ bo się macica rozciąga. sprobuj wtedy się położyc i odpocząć. mnie to pomagało. no i w razie czego no-spa. nie martw się
ilonka daj znac jak po usg.
małami gratuluje pocichutku ale czekam az lekarz potwierdzi, chociaż i tak uważam ze wszystko jasne
bobofrutku nie smutaj się. my ci zyczymy wszystkiego najlepszego, usmiechu na co dzień i spełnienia marzeń.
a mężem się nie przejmuj. te typy tak mają. po prostu facet nie ma głowy do takich rzeczy jak daty itp. a po co psuć sobie humorek. za chwile jedziecie na romantyczny wypad wiec głowa do góry
i tyle zapamietałam. ide obiad podawac i wpadne później jak dam radę. pa
A
anaber
Gość
a ja zamiast sie zabrac za nauke to robię wszystko aby się nie uczyć a jutro będzie płacz na egzaminie. pozprzątałam mieszkanie, odkurzyłam,zmyłam podlogi, pojechałam do sklepu zrobiłam zakupy i teraz obiad bo musze robić bo głodna ferajna zaraz wpadnie.
Ilonko czekamy na wiesci
bobo nie przejmuj się mój M to zapomniał o rocznicy ślubu i przyjechał mi w ten dzień wstawiony bo był z kolegami na szkoleniu. A ja czekałam z kolacją takze faceci tacy sa
małami gratulacje :-) super !!!
Ilonko czekamy na wiesci

bobo nie przejmuj się mój M to zapomniał o rocznicy ślubu i przyjechał mi w ten dzień wstawiony bo był z kolegami na szkoleniu. A ja czekałam z kolacją takze faceci tacy sa

małami gratulacje :-) super !!!
A ja znów spałam
a później w nocy nie będę mogła
BOBO :
W dniu Twoich imienin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.Zobacz załącznik 450950
Idę się szykować do lekarza

BOBO :
W dniu Twoich imienin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.Zobacz załącznik 450950
Idę się szykować do lekarza
Ostatnia edycja:
Marysia77
Fanka BB :)
MALAMI gratulacje 
Dziewczynki dzieki za sugestie co do prezentow - rzeczywiscie super sprawa z tym "gajerkiem slubnym" - napewno spodoba sie bratu nr 2 i jego narzeczonej bo oni gustuja we wszelakich porcelankach, a kosz z dodatkami dla brata nr 1 :-) :-)- dodam ze sa blizniakami jednojaowymi
i jak sie nie brali za sluby to dlugo byla cisza a teraz bach jeden i drugi - ach Ci bracia KSERO - dzieki dziewczyny.
BOBO - najslodsze zyczonka i dwoch kreseczek buziaki ogromniaste, a maz pewnie szykuje jakas niespodzianke na wieczor

Dziewczynki dzieki za sugestie co do prezentow - rzeczywiscie super sprawa z tym "gajerkiem slubnym" - napewno spodoba sie bratu nr 2 i jego narzeczonej bo oni gustuja we wszelakich porcelankach, a kosz z dodatkami dla brata nr 1 :-) :-)- dodam ze sa blizniakami jednojaowymi

BOBO - najslodsze zyczonka i dwoch kreseczek buziaki ogromniaste, a maz pewnie szykuje jakas niespodzianke na wieczor
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
dziewczynki my juz po wizycie malenka wazy ok 1,6 kg lobuziara nie chciala zabardzo dac sie obejzec tak wiec zdjec za bardzo nie ma pysiule zaslonila raczkami i tyle a u mnie hmm szyjka sie skraca
nie jest za dluga nie wiem ile ma dokladnie ale na szczescie zamknieta jest scoti wpisz nastepna wizyte 10 kwietnia aaa i niunia juz glowka w dol jest dlatego tak daje mi popalic heh

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
dziewczynki ja jutro ide na szpital :-( po usg okazało sie ze na jednej jak i na drugiej nerce mam kamienie, a jeden z tej lewej co mnie tylko boli własnie w nocy zszedł dlatego ten okropny ból ale siedzi sobie jeszcze przed pęcherzem dlatego nadal odczuwam ból !!!!!!!!!!!!
Rodzinny lekarz postanowił ze najlepiej dla mnie i dziecka bedzie jak zrobią ze mną porządek w szpitalu a nie ze bede sie faszerować lekami ciagle !!!! Także idę i chce miec to juz z głowy bo nie pamiętam kiedy przespałam całą noc bez bólu :-(
Jutro mąz rano wróci to po południu stawie sie na szpitalu :-(
Rodzinny lekarz postanowił ze najlepiej dla mnie i dziecka bedzie jak zrobią ze mną porządek w szpitalu a nie ze bede sie faszerować lekami ciagle !!!! Także idę i chce miec to juz z głowy bo nie pamiętam kiedy przespałam całą noc bez bólu :-(
Jutro mąz rano wróci to po południu stawie sie na szpitalu :-(
Z
zZagubiona
Gość
to dobrze kochana w szpitalu podadza ci leki na rozbicie kamieni i bedziesz spokoj miala :*
reklama
Marysia77
Fanka BB :)
ZAGUBIONA malenka jeszcze troche wytrzyma - 3mam kciuki,
za Ciebie ILONKO tez bedziesz miala dobra opieke i ulza Ci w bolu.
KAROLKA a gdzie zamawialas ten garnitur ?
za Ciebie ILONKO tez bedziesz miala dobra opieke i ulza Ci w bolu.
KAROLKA a gdzie zamawialas ten garnitur ?
Podziel się: