reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka trzymam kciuki za jak najkrótszy pobyt w szpitalu- zaopiekują się Wami dobrze i nim się obejrzysz będziesz już w domku :*
trzymaj się dzielnie

zzagubiona najważniejsze , że zamknięta, Nadia jest mądra po mamusi i wytrzyma tyle i ile trzeba w brzuszku :) musisz leżeć ????

bobo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I JAK NAJSZYBSZYCH II KRESECZEK :-)

wpadnę jutro

buziaki, życzę miłego wieczorku WSZYSTKIM :-)

reklama
ilonko kochanie obys tam dlugo siedziec nie musiala i zeby wam szybko tam pomogli :-)
zagubiona gratulacje i niech malenka siedzi jeszcze :-)
marta daj znac jak malenstwo? jak po wizycie?
mezowi przed chwila przypomnialam o moich imienach hihi

Zzagubiona moj braciszek jak na razie ma sie dobrze, chyba zrozumial niektore rzeczy ale czas dopiero pokaze. Byl dwa razy na przepustce odwiedzic tate i pomoc troche mamie w pracach kolo domu, najbardziej teskni sie mu za Corcia i to jesli sie tak stanie to ona mu zycie uratuje:tak:
A Nadia sobie rosnie i rosnie, super :-)niech jeszcze troszke ta szyjka wytrzyma
Ilonka bidulko ale przeszlas przez ten bol....a co do synka to poczekamy bo moze sie okaze ze jajka sie wsiakly :-D
Nie martw sie jeszcze tylko kilka dni i juz bedzie spokuj a ty sobie spokojnie juz odpoczniesz bez bolu przynajmniej bedziesz pod opieka lekarza :tak:
Bobo wszystkiego naj z okazji imienin :-)
Malami ale psikusa ci zrobila owu:rofl:....ale super teraz czekamy na wizyte serduszkowa i oby juz wszystko bylo dobrze i bez niespodzianek :-)

Jestem po wizycie ogólnie wszystko dobrze dzidzia rośnie widziałam rączki, nóżki i słyszałam serduszko :-D aż mi się ciepło zrobiło. Badania wszystkie ok z tą tokso to już przechodziłam i to dość dawno jak mówi gin. Ciśnienie mam trochę niskie ale u mnie to normalne, waga 1,5 kg na plus, piersi bez żadnych zmian :tak: ph w pochwie też odpowiednie. Mówił tylko że mogę mieć problem z naturalnym porodem bo mam wąskie biodra i talie ale zobaczymy jak to się będzie rozrastać, następna wizyta 14 kwiecień i będzie robił badania genetyczne :tak: nie mam się martwic i dużo spokoju
Bobo a jak mąż złożył życzonka ?
Ilonka no i dobrze pójdziesz i po krzyku będzie już nie będziesz cierpieć przynajmniej ;-)
Zzagubiona odpoczywaj dużo i maleńka niech też w brzuszku zostanie.
Malami gratulacje :-D

marta gratuluje wizyty :-)
maz jak uslyszal ze mam imieniny to zbladl i glupio mu sie zrobilo hihi podszedl zaraz przytulil i przeprosil ze zapomnial hihi sklerotyk jeden

reklama
Do góry