reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzona film opowiada o miłości dwojga ludzi, którzy nie mogą być ze sobą bo zawsze coś stoi na drodze gdy w końcu mogą być razem i chcą się pobrać ona umiera w wypadku

Ja zmykam spać Kochane dobrej nocy

reklama
Anaber szykuje moje boskie cialo na wizyte u gina ;) i prosze przestanmy sie dzielic i jak dzieci krzyczec kto gorszy.chocby z szacunku do wspolnych chwil na forum

Już wiem skąd kojarzę ten tytuł. Reklamowali na plakatach taką książkę. A ostatnio mam raczej nastrój na coś zabawnego. Przeczytałam książkę "W ciemności", wciągająca, ale niestety tematyka smutna. Ale polecam:-)
Scoti, aj ide na gotowca do Teściów i korzystam z chwil kiedy moge pospać do 10, bo często musze wstawać na 4 do pracy. I juz mnie brat uprzedza, że przy dziecku nie pospię. No to korzystam póki mogę.
Marta, dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnes nie wmawiaj sobie czegos ,czego nie ma ..jesli masz ochote tutaj pisac,to pisz..nikt ciebie nie bedzie gonil z kijem ;-)
forum jest otwarte i kazdy kto ma ochote pisac,niech pisze ;-)

anisiaj zazdroszczę Ci,że możesz to robic sama :szok: dziwnie to zabrzmiało :-D bo mi mój M już musi pomagać bo inaczej na oślep i na wyczucie jadę maszynką:eek: a na którą masz wizytke??

Dziewczynki jestem z Wami cały czas, tylko w farworze przygotowań przedślubnych czasem nie mam kiedy pisać...

Ale teraz muszę, bo poczułam się jakby ktoś nam wymierzył policzek... Każda z nas kiedyś była nowa na forum i uważam to za czysty egoizm, jak komuś nie odpowiada, że teraz dołącza ktoś nowy, bo on już nie wie o nas tyle co stare osoby... Ciekawe czy do tamtego wątku zostaną przyjęte nowe forumowiczki, raczej nie bo nie wiedzą o Was zbyt wiele. To jest dziecinne... I to nie w nas jest tyle jadu, bo to właśnie my zostałyśmy pierwsze obsmarowane i żadna się tam nie sprzeciwiła... A to, jak zostały wyśmiane posty Gosiulka... brak słów... A jak Agnes wyobrażasz sobie to, że możemy tam zaglądać i pisać jak nie dostałyśmy pisemnego zaproszenia? Ciekawe czy byś tam pisała bez zaproszenia? Pewnie byś się czuła tak jak my...
Już raz była taka sytuacja, która mi się nie spodobała, jak został założony wątek zamknięty, bo dołączyły nowe osoby i "stare" nie czuły się już tak dobrze- to jest egoizm. Bo to forum jest po to aby każdy mógł tu napisać i poczuć się jak u siebie. Ja też czasem coś pisałam i zostawałam niezauważona, ale cóż na językach były osoby, które są teraz na tamtym forum.
Nie przypominam sobie, żeby któraś z Was tu pozostałych pisała tylko o sobie, raczej przeciwnie ale cóż...
Jestem tu od października, nie wiem czy jestem starą czy nową forumowiczką, więc mam pytanie- mogę zostać z Wami? :-) Bo mnie chyba koleżanki nie polubiły :-D

anaber ja to golilam sie z lusterkiem ,moj M.raz probowal mnie ogolic,ale jakos dziwnie mu rece lataly..za bardzo sie chlopak stresowal
anisiaj gdzie twoj suwaczek ??

Suonko, no nie wiem nie wiem;-)
Dziewczyny nie straszcie mnie z tym lusterkiem, bo mój M to boi się mi depilatorem noge z tylu zrobić,wątpię żeby udalo mi sie go namówiłć na działanie ostrzem w "tym" kierunku. Pewnie zostanie mi depilacja wskiem u kosmetyczki;-)

reklama
Do góry