reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
suonko nasze ja widze ze czesto jestes dostepna a nic nie piszesz nu nu!! pisz my chcemy wiedziec wszystko, jaka suknia, jaki tort orkiestra ;-) no wlasnie ciezko jest okreslic czy te z listopada, grudnia to juz zadomowione forumowiczki czy jeszcze nowe hmmm :sorry: tezpamietam sytuacje z watkiem zamknietym i bylo mi strasznie przykro ale nic nie pisalam bo myslalam ze jako jedyna sie tak czulam.

madlen - pisałam z tel męża, bo on w tym czasie mordował wrogów w grze wojennej na kompie ;) teraz już suwaczek powinien być :)

anaber - właśnie dzisiaj myślałam o tym, jak to będzie jak brzuchol urośnie, skoro już mi nie wygodnie ;) wizytę mam o 9.45, potem do spowiedzi, z koszyczkiem i wielkie szykowanie, bo w niedziele jest u nas śniadanie.

trzymajcie kciuki, jeśli mogę Was o to prosić :) jutro mamy nowy dzień!:)

dobrej nocy!

p.s. suonko - co to w ogóle za pytanie, nie ma castingu na to forum ;)

madlen, scoti przygotowania do ślubu pomału idą do przodu... Suknia już się szyje, pod koniec miesiąca mam pierwszą przymiarkę całej sukni i już nie mogę się doczekać ;-) Orkiestra, kamerzysta, fotograf już wybrane. Czyli najważniejsze jest. Teraz nie mogę zdecydować się na piosenkę na pierwszy taniec i tort. Siedzę, szukam i planuje cały dzień, ale takie już są chyba koziorożce :-D Chcę żeby było pięknie a tak naprawdę dzień szybko zleci i szkoda będzie tych wszystkich przygotowań...

dziewczyny,ja na forum juz troche jestem..i mam kilka watkow,otwartych i zamknietych..i na zadnym nie spotkalam sie z czyms takim jak "stare i nowe"..co to w ogole jest ??,nie ma czegos takiego,"ze stare wiedza wiecej a z nowymi zle mi sie pisze i nie czuje sie dobrze"
z takim brakiem tolerancji na bb to ja jeszcze sie nie spotkalam...:-(
:no:
ale koniec tamatu,jest jak jest...
ja juz uciekam,dobranoc ;-)

Suonko, wcale nie bedzie szkoda, tylko satysfakcja, że wszystko dopięte na ostatni guzik. A jaki taniec będziecie tańczyć?
Madlen i Anisiaj, dobranoc. Jutro nowy dzień:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, czy możemy jutro zacząć nowy dzień i już się nie dzielić? Bardzo Was proszę...

Za wieloma dziewczynami będę bardzo tęsknić, ale przecież nie jesteśmy daleko, tylko kilka linijek na liście forów od siebie, więc nie twórzmy murów i nie palmy mostów. Dobrej nocy!

reklama
A co jak jakas nowa osobka przeczytala caly watek jak np axarai (swoja droga dawno jej nie bylo) ja tez przeczytalam jakies 90% watku reszty nie dalam rady i ciesze sie ze poznalam historie dziewczyn od poczatku naszego forum.

Do góry