m&m's - naprawdę masz śliczne paznokietki. Ja też mam długą płytke paznokciową, ale w tej chwili moje pazurki są ciut krótsze od Twoich (czasami ciosałam nimi Jagódkę, poza tym wspomniany krem (w moim przypadku, to i Sudocrem, i Tormentiol, i HIPP, itp...))

co do solarium:
przyznaję się, ze wykorzystałam w sierpniu cały karnet 100 minutowy. Miałam dosyc pytań czy mam anemię - bo taka blada byłam, poza tym zbliżały się chrzciny Jagódki, ślub mojej siostry, obrona... Zawsze uzywam odpowiednich kosmetyków, poza tym uważałam na twarz i biust, więc luzzz ;-)
 Myśle, ze w przyszłym tygodniu powróce na solarłoże - nawet po to aby się dogrzać 
;-)

co do solarium:
przyznaję się, ze wykorzystałam w sierpniu cały karnet 100 minutowy. Miałam dosyc pytań czy mam anemię - bo taka blada byłam, poza tym zbliżały się chrzciny Jagódki, ślub mojej siostry, obrona... Zawsze uzywam odpowiednich kosmetyków, poza tym uważałam na twarz i biust, więc luzzz ;-)
 Myśle, ze w przyszłym tygodniu powróce na solarłoże - nawet po to aby się dogrzać 
;-)

Doszly rozstepy i nic na nie nie pomagalo,ale to juz chyba tez genetycznie jakos uwarunkowane jest,bo moja mama tez podczas ciazy nie mogla sobie z rozstepami poradzic choc nie tyla za bardzo
cwicze ale i tak taka jakby martwa ta skore mam na piersiach i flaki ze szok
licze tez na jakies ciecie jak bedzie kasa bo nie wyobrazam sobie tego tak zostawic
 ja też zima zawsze chodziłam by się dogrzać hihihi
 bosze jak ja klęłam na to