reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zadbane ciężarówki - makijaże, moda i inne przyjemności :)

ja się wolę nie pięknić bo i tak będę wyglądać jak wiedźma po porodzie hehe.. z reszta nie wiem czy ja mam jakieś śmieszne brwi i rzęsy ale mi bardzo słabo trzyma henna na nich. już próbowałam nawet czarną ale sie trzymałą tydzień i do poprawki. jakiś kosmita ze mnie :)

reklama
Ja też w najbliższym czasie wybieram się na hennę i poprawić lakier na paznokciach u stóp, bo stary się już zrobił :-p A jutro popołudniu robię sobie pasemka :rofl2: Coś mnie ciągnie, żeby z głową zrobić, bo niedawnego ścięcia do udanych nie zaliczam :sorry2:

no ja to chyba tylko wydłubam do porządku brwi bo mi to sporo czasu zajmuje bo mam podwójne i muszę sie temu trochę oddać więc to raczej z mojej strony będzie jedyny zabieg kosmetyczny przed porodem.

Ma fryzjerkę za rogiem i chyba jutro się wybiorę z m.bo już szału dostaje -a laski co strzygą po domach to do grzywki raczej podjechać nie chcą...nie wiem co bym mogła jeszcze zrobić:rofl2:Ostatnio pozbyłam się wszystkich prawie syntetyków i teraz już mma w 90%moje dredki naturalne-długość do ramion ale wygodniej o wiele...

zna ktoś kosmetyczkę z okolic Bielska Białej lub Oświęcimia która przychodzi na wizyty domowe...? :-D boże pilnie potrzebuję jakiejś maseczki + masażyk relaksacyjny na twarz! i fryzjer mnie ściga... dziś lub jutro kupuję ciemną farbę i zmuszę małża by mi ją nałożył.. w razie W będę chodzić w chustce na głowie tak długo aż Hania wypuści moje cycki z domu..... czuję sie zaniedbana... to ze gruba to już H*J z tym.. przyzwyczaiłam się przez 9 miesięcy.. ale nie mogę patrzeć na moją twarz i włosy...

sp. włosy mi wypadają (pierwszy raz w życiu z cebulkami... tak to się tylko kruszyły), zawsze miałam takie mocne że byłam pewna że uniknę wypadania po ciąży a jednak.... za to paznokcie... nie wiem czy znajdę nożyczki które to obetną :-D chyba jakaś piła spalinowa będzie potrzebna... och i jakiegoś maniciura bym chętnie zrobiła... a najlepsze jest to ze nie chce mi sie :-D ale ja marudzę dżejzus
:eek:

ELI wlosy po ciazy na bank wypadaja kazdej. dlatego ze podczas ciazy nie wystepuje ostatnia faza zycia wlosa-wypadanie. wydaja sie gestsze z tego powodu wlasnie. a po ciazy nie dosc, ze wypadaja te zalegle to jeszcze te nowe;) niestety. i tego tz sie boje. a moze mozna lykac jakies preparaty przyspieszajace wzrost wlosow? drozdzowe sa b.skuteczne,ale karmiac cycem nie wolno drozdzy dziecku zapodac;) a szkoda hhiihi

reklama
Do góry