reklama

Zadbane listopadóweczki :-)

Brązującego z Dove z kolei nie polecam ... strasznie mi brudził ubrania ... nie wiem czy to jest z każdym samoopalaczem, ale ja niestety do pracy muszę nosić jasne bluzki zwykle i po uzyciu Dove były do wyrzucenia bo po całym dniu trochę się na nich pozbierało ...

ja niestety też jestem blada, a do tego piegowata, ale po eksperymentach z samoopalaczami sprzed jakiegoś czasu już sobie powiedziałam dość :-)

reklama
Ja też używałam przed ciążą dove brązującego i też brudził ubrania - ale to dlatego ze niewłaściwie go stosowałam - później się dowiedziałam jak robic to dobrze... Co mi w nim najbardziej przeszkadzało - ZAPACH :/ Nie mogę się do niego przemoc... Czekam na słoneczne dni i będę sie opalać :)

fakt, zapach ma wyjątkowo wredny ...

co do brudzenia ubrań, to ja raczej stosowałam dobrze, ale na 10-11h dziennie chodzenia w białej bluzce i to jeszcze pod marynarką się nie poradzi :-)

A mi wlasnie nieodpowiada zapach tych wszystkich specyfików brazujacych.Kilka próbowalam i kazdy miał właśnie ta specyficzna nutę.Dla mnie nie do przetrawienia.Dlatego licze raczej ze załapie troszke tego słoneczka.Choć z tym tez zauwazyłam muszę uważać bo po sobotnim 2 godzinnych spacerku po słoncu mialam straszne zawroty głowy i myslałam ze zemdleję.

Właśnie te samoopalacze w dodatku brudzą ciuchy....
Mam nadzięję że złąpię słońce i po problemie
A dziś do pracy - legnisy, szpilki i tunika żółta w pejzaż Los Angeles Nawet się sobie podobam co rzadko się zdarza. Wogóle w ciąży czuję się bardzo sexy, szkoda że mężą tylko nie ma

Ja się jeszcze nie spotkałam z kosmetykiem brązującym/opalającym który nie śmierdzi...tzn skóra po nim śmierdzi. Okropne to bo nigdy nie wiem kiedy się smarować.
Na noc nie zasnę w takich aromatach, a w dzień jak iść do ludzi.

Ja stosuje na twarz samoopalacz lancome, jest super i nie brudzi, nie smierdzi i nie zostawia plam. na cialo to juz problem bo kremu trzeba wiecej. Zastanawiam sie wlasnie czy nie kupic tego Dove.
Mysza ty juz wyprobowalas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry