Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym kremy przeciwzmarszczkowe są po to by się pierwsze zmarszczki nie pojawiły, bo jak się już pojawią głębokie zmary to krem już zlikwidować ich nie pomoże:-(
Też siękiedyś bałam tych z wyższej półki wiekowej używać, ale przekonała mnie moja koleżanka (w ori jest 12 lat), stosuje 2-3razy w roku kremy dla starszych niż jest i wygląda co najmniej 10 lat młodziej niż jej koleżanki z klasy. Nawet Wam mogę na privie foty zapodać jakbyście nie wierzyły na słowo;-)
świetne są maseczki z ogórka- moja babcia zawsze po obraniu ogóraska smarowała ręce skórką- super nawilża i nic się nie marnuje ;-)
houk
I popieram Wasze zdanie w kwestii wody, witamin, zdrowego odżywiania itp. bo to jest niezwykle ważne. Kwestia genów i suplementacji też wydaje mi się jasna. Nie należy jednak porównywać naszych babek, prababek i starych ciotek, bo one żyły w innych czasach i im nivea mógł w zupełności wystarczać. Poza tym był kiedyś test kremów (jakość i cena) i nevea właśnie ten najzwyklejszy wypadł lepiej niż jakieś tam kremy za 460zł!!
w celach poprawienia nastroju

Nie stosowalam tej Ziaji, ale kilka stron wczesniej wlasnie pisalam, ze z racji mojej 30 zblizajacej sie lada dzien ( FUCK! ) zakupilam taka serie:
Moja tez się zbliża nieuchronnie i z tej okazji jakiś odpowiedni krem kupię sobie na ur. W piątek wybieram się na zakupy, to pochwalę się potem co kupiłamNie stosowalam tej Ziaji, ale kilka stron wczesniej wlasnie pisalam, ze z racji mojej 30 zblizajacej sie lada dzien ( FUCK! ) zakupilam taka serie:
Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
i jestem zadowolona