Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poza tym kremy przeciwzmarszczkowe są po to by się pierwsze zmarszczki nie pojawiły, bo jak się już pojawią głębokie zmary to krem już zlikwidować ich nie pomoże:-(
Też siękiedyś bałam tych z wyższej półki wiekowej używać, ale przekonała mnie moja koleżanka (w ori jest 12 lat), stosuje 2-3razy w roku kremy dla starszych niż jest i wygląda co najmniej 10 lat młodziej niż jej koleżanki z klasy. Nawet Wam mogę na privie foty zapodać jakbyście nie wierzyły na słowo;-)
świetne są maseczki z ogórka- moja babcia zawsze po obraniu ogóraska smarowała ręce skórką- super nawilża i nic się nie marnuje ;-)
houk
I popieram Wasze zdanie w kwestii wody, witamin, zdrowego odżywiania itp. bo to jest niezwykle ważne. Kwestia genów i suplementacji też wydaje mi się jasna. Nie należy jednak porównywać naszych babek, prababek i starych ciotek, bo one żyły w innych czasach i im nivea mógł w zupełności wystarczać. Poza tym był kiedyś test kremów (jakość i cena) i nevea właśnie ten najzwyklejszy wypadł lepiej niż jakieś tam kremy za 460zł!!
w celach poprawienia nastroju

Nie stosowalam tej Ziaji, ale kilka stron wczesniej wlasnie pisalam, ze z racji mojej 30 zblizajacej sie lada dzien ( FUCK! ) zakupilam taka serie:
Moja tez się zbliża nieuchronnie i z tej okazji jakiś odpowiedni krem kupię sobie na ur. W piątek wybieram się na zakupy, to pochwalę się potem co kupiłamNie stosowalam tej Ziaji, ale kilka stron wczesniej wlasnie pisalam, ze z racji mojej 30 zblizajacej sie lada dzien ( FUCK! ) zakupilam taka serie:
Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
i jestem zadowolona