reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
A ja dopiero kilkanascie dni temu narzekalam, ze mi sie waga zatrzymala w miejscu, a dzis rano sie zwazylam i: 2 kg mniej!!!!!
Czyli do wysciowej juz "tylko" 4. Ufffffffffff.

Dzis nawet mezus zaszedl mnie od tylu (:sorry2:) objal i stwierdzil: tak slicznie juz wygladasz, a w ciazy tyle sie martwilas, ze gruba jestes, ze fet Ci bedzie wisial po porodzie... A tu 4 miesiace po, a Ty laska juz jestes!

...i jak tu go nie kochac :-D

Nata ja mam dokłądnie to samo. Zażywam teraz vitapil-wzmacnia cebulki,zapobiega wypadaniu itd-podobno zobaczymy. Ściełam już wlosy o ok15cm i szczerze mowiac zadnej roznicy nie widze...a moje wlosy sa doslownie wszedzie!-doprowadza mnie juz to do szalu bo jak dalej tak pojdzie to lysa zostane

moja waga stanela i nie chce sie ruszyc, a nawet przybylo mi pol kilo:wściekła/y: mam taki apetyt ciagle, czuje ze to bledne kolo, bo najpierw malo jem a dwa dni pozniej nadrabiam... :zawstydzona/y: nadal nie pasuje w spodnie sprzed ciazy...ani spodnice...

moja waga stanela i nie chce sie ruszyc, a nawet przybylo mi pol kilo:wściekła/y: mam taki apetyt ciagle, czuje ze to bledne kolo, bo najpierw malo jem a dwa dni pozniej nadrabiam... :zawstydzona/y: nadal nie pasuje w spodnie sprzed ciazy...ani spodnice...

justa podczas ciazy miednica sie czesto poszerza w ten sposob cialo sie przygotowuje do porodu i tyje sie w biodrach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry