reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Ja ide w tym tygodniu do dietetyczki. Nie umiem sobie sama ze swoją wagą poradzić - nigdy w życiu nie byłam taka gruba jak teraz, waże 70 kg przy moim niskim wzroście i co bym nie robiła i z czego nie rezygnowała - waga stoi. Laska obiecała ustawić mi specjalną dietę dla karmiących.

Mój gin mi mówi że to kwestia hormonów że waga stoi i że mi przejdzie jak skończe karmić. No ale jak ja mam zamiar karmić jeszcze pół roku to w lutym 2011 mam niby zacząć chudnąć???

NO WAY. Za 3 tygodnie wracam do pracy, będę mieć kontakt z klientami, jeździć na spotkania - nie mam ochoty wyglądać jak wieloryb.

Wronka trzymam za Ciebie mocno kciuki - MUSI nam się udać :-)

Forget niewiem gdzie mieszkasz ale w wiekszych miastach w PL i w Hiszpanii zreszta tez sa, sklepy NATUR HOUSE ja bylam u nich rok temu.Tam mi zrobiono bezplatna analize,zwazono mnie,wypytano o tryb zycia i babka mi ulozyla diete, ktorej nie rozpoczelam bo tydzien pozniej dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:-)

Wazne jest aby zachowac 2,2.5, 3 godzinne odstepy po miedzy posilkami.I trzeba wierzyc w siebie,bo skoro innym ludziom udaje sie zrzucic 20 kg i wiecej to dlaczego nam sie nie udac ??
Aaaaa i dzisiaj nie wytrzymalam i poszlam do apteki, zwazylam sie i jestem lzejsza o 2.5 kilo :tak: ciesze sie bo wiem ze to co teraz robie nie idzie na marne :-)

hmm... ja mam ok 6 kg mniej niz rzed ciaza, ale tez nie wiem gdzie ich ubylo..... odnie troszeczke luzniejze, bluzki w cyckach oczywicie za waskie, fald na brzuchu jest nadal.
ja myslalam ze 6 kg mniej to ze 3 rozmiary w dol, nięłsz??
a tu klops......

a pokazesz chociaz wloski :-)??

calym sercem Cie wsieram i trzymam kciuki :-)

Nooo, wloski bys choc pokazala :tak:
Trzymam kciuki! Dalas rade po Wreoniczce, uda sie i teraz...

Echhhhh, tyle wyrzeczen nas ladny wyglad kosztuje.........

Ja wczoraj zrobilam 50 brzuszkow. Od 40stego myslalam, ze juz mi mesnie rozsadzi, ale dotrwalam. Dzis lekko miesnie czuje, ale da sie wytrzymac. Wiec zaczynam akcje: brzuszki.

ok, na zamkniętym:-)

ps dzięki dziewczyny, w takim razie musimy sie wspierac...damy rade...

Poszlabym na jakas diete, ale moj chlop mnie do qrwicy doprowadzi. Teraz jem 3 razy dziennie - normalne kobiece porcje - a on chodzi i pierdo... ze nie jem . I wiecie co, jak tak slucham tych idiotyzmow, to rzeczywiscie odechciewa mi sie jesc i mam ochote sie wyrzygac. Mysle sobie, ze wlasnie od takiego bezsensownego gadania zaczynaja sie zaburzenia w jedzeniu. Wage mam ta sama co przed ciaza, trzeba zrzucic jakies 5kg (najchetniej 10...) tylko jak?!
Chyba zaczne juz robic brzuszki, tylko troche sie boje.

Poszlabym na jakas diete, ale moj chlop mnie do qrwicy doprowadzi. Teraz jem 3 razy dziennie - normalne kobiece porcje - a on chodzi i pierdo... ze nie jem . I wiecie co, jak tak slucham tych idiotyzmow, to rzeczywiscie odechciewa mi sie jesc i mam ochote sie wyrzygac. Mysle sobie, ze wlasnie od takiego bezsensownego gadania zaczynaja sie zaburzenia w jedzeniu. Wage mam ta sama co przed ciaza, trzeba zrzucic jakies 5kg (najchetniej 10...) tylko jak?!
Chyba zaczne juz robic brzuszki, tylko troche sie boje.

zielona mam dla Ciebie rozwiązanie, na diecie Dr. Dukana jesz bez ograniczenia!! więc chłop nie będzie gadał, że nie jesz - tyle, że jesz konkretne produkty. na tej diecie możesz schudnąć do 20kg. oczywiście jak osiągniesz swój wynik (dwie pierwsze fazy), wtedy przechodzisz do utrwalenia wagi aby pominąć efekt jojo :-) mam tą dietę na komputerze w formie pdf, plus dodatkowo mam 99stron przepisów na dania codzienne zgodne z tą dietą :-) ja w tyd schudłam prawie 3kg a mój małż ponad 4kg jak chcesz to Ci wyślę wszystko na maila. daj znać

zielona mam dla Ciebie rozwiązanie, na diecie Dr. Dukana jesz bez ograniczenia!! więc chłop nie będzie gadał, że nie jesz - tyle, że jesz konkretne produkty. na tej diecie możesz schudnąć do 20kg. oczywiście jak osiągniesz swój wynik (dwie pierwsze fazy), wtedy przechodzisz do utrwalenia wagi aby pominąć efekt jojo :-) mam tą dietę na komputerze w formie pdf, plus dodatkowo mam 99stron przepisów na dania codzienne zgodne z tą dietą :-) ja w tyd schudłam prawie 3kg a mój małż ponad 4kg jak chcesz to Ci wyślę wszystko na maila. daj znać
wszystko ok kici, ale tej diety nie można stosowac jak się karmi piersią, a zielona karmi. Ja na dukana mam zamiar przejsc w styczniu, jak przestane karmic właśnie.

wszystko ok kici, ale tej diety nie można stosowac jak się karmi piersią, a zielona karmi. Ja na dukana mam zamiar przejsc w styczniu, jak przestane karmic właśnie.

no tak to prawda... z resztą żadnej diety nie można stosować karmiąc, bo podczas utraty masy wydzielają się toksyny które przechodzą do mleka :eek: nie pomyślałam, że zielona karmi :-( no ale jak już przestanie to polecam tą dietę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry