zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wlasnie rozmawialam z kolezanka. Ona jest na diecie proteinowej - chyba nie przestrzega zalecen dr Dukana, ale nie je weglowodanow i tluszczow - no i rzeczywiscie pieknie wyglada...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na diete przejde, jak tylko przestane karmic - nie wiem jak dlugo wytrwam, ale sprobowac warto :-). A moze w miedzyczasie waga bedzie mi nadal spadala i dojde do moich wytesknionych 10 kg mniej...
Ciagle sie zastanawiam, kiedy po CC moge zaczac robic brzuszki. Korci mnie, zeby juz zaczac, ale boje sie...
Pierwsze koty za płoty :-) Tydzień diety za mną i 1,5 kg mniej. Jeszcze jakieś 2,5 miesiąca i wbije tyłek w rozmiar 36. No a przynajmniej mam taki ambitny plan ;-)
u mnie jeszcze 3 do przedciazowej...waga przedciazowa juz osiagnieta ale nie ma sie czym chwalic, bo startowalam z wysoka. chcialabym stracic jakies 10 kg wiecej, a przynajmniej 5...
ja poprosze na mailzielona mam dla Ciebie rozwiązanie, na diecie Dr. Dukana jesz bez ograniczenia!! więc chłop nie będzie gadał, że nie jesz - tyle, że jesz konkretne produkty. na tej diecie możesz schudnąć do 20kg. oczywiście jak osiągniesz swój wynik (dwie pierwsze fazy), wtedy przechodzisz do utrwalenia wagi aby pominąć efekt jojo :-) mam tą dietę na komputerze w formie pdf, plus dodatkowo mam 99stron przepisów na dania codzienne zgodne z tą dietą :-) ja w tyd schudłam prawie 3kg a mój małż ponad 4kg jak chcesz to Ci wyślę wszystko na maila. daj znać