Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka dziewczyny...
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)
Gratuluję;-) I powodzenia w szukaniu lepszej pracy życzę.hejka dziewczyny...
nie było mnie tu kilka dni, bo w weekend studia a w tyg mnóstwo pracy... do tego szukam nowej roboty więc kursuje na spotkania i tak w kółko... no i pomimo, że już jem węglowodany to przez taki pęd gubię dalej kilogramy... już przekroczyłam swój cel i ważę 59,5 :-)
hejka dziewczyny...
a ja po 5 aerobikach schudłam prawie kilogram... jakoś marnie ten wynik wygląda
a ja po 5 aerobikach schudłam prawie kilogram... jakoś marnie ten wynik wygląda
No. Dobrze, ze nie jakaś cholerna anoreksja czy bulimia. Chociaż skurczenie żoładka dziwiHey...pisze tutaj.
Waga zaczela sie normowac,okazalo sie ze spadek spowodowany byl zmiana metabolizmu i skurczeniem sie zoladka!!!