reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Mamusie :)

dzisiaj przyszedł mój pas poporodowy Pani Teresy... mam nadzieję, że się sprawdzi... przyszła też bateria do wagi... schudłam już 16kg!! jeszcze 10 i będzie waga sprzed ciąży!!

reklama
kwiatuszku, to jest już tylko 10 !! :-D głowa do góry, szybko pójdzie :-)

wronka, a ile Ty przytyłaś w ciąży ??

ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??

ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??

ja prawie wszędzie mam rozstępy, więc dwa razy dziennie się smaruję, więc nie mam suchej... :eek: ale chyba wolałabym mieć suchą skórę niż te rozstępy

dziewczyny siedze już od 11 w tym pasie i czuje się świetnie... przede wszystkim stymuluje również nerw kulszowy, więc ciutkę łatwiej mi się chodzi... a do tego jaki ja mam płąski brzuch w tym :-D sąsiadka mnie dzisiaj zobaczyła i powiedziała, że świetnie dzisiaj wyglądam :-D humor powraca :-)

reklama
Ty Wronka masz chyba wage popsuta
13x13 ma racje
zawsze podajesz te kosmiczne cyfry kg
a jakos na zadnym zdjeciu na tyle co podajesz nie wygladasz...:tak:
wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widac:(

Do góry