reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Wronka, powinnas pobierac prowizje od producenta za podnoszenie sprzedazy:)

a ja z innej beczki. Byl kiedys temat antykoncepcji i krazkow dopochwowych. czy ktoras sie w koncu na nie zdecydowala? wiem ze justa uzywala, ale jakos dawno jej nie widzialam... sama sie nad nimi powaznie zastanawiam i chcialabym wiedziec jakie sa Wasze odczucia.

Nata- nie wiem, czy moja rekomendacja będzie przekonywująca ;-) bo to w sumie mocno indywidualna sprawa, ale ja używam AA, konkretnie tej serii Kosmetyki AA: AA Kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+
Mężowi kupiłam taką serię (po wizycie u katik, jak na półce jej męża zobaczyłam krem, to się zaparłam i stary przyjął do wiadomości, że ma się smarować) AA Men: Orzeźwiający żel do golenia i tez twierdzi, że jest zdowolony.
buahahhaah

A ja po rekomendacji Aniez kupilam CALUTENKA serie z AA kuracja Przeciwzmarszczkowa 30+ i jest super, skora bardzo fajnie na nia reaguje, wiec Aniez dzieki wielkie.
DO tego kupilam jeszcze zel do ujedrnienia piersi, i powiem Wam szczerze, ze 3 tygodnie stosowania, a cycuszki znacznie bardziej stercza a nie wisza ;-)
No i za kazdym razem jak wmasowywuje krem, to jednak widze jakis plus z ich malenkosci: opakowanie starczy na dluzej....

a ja z innej beczki. Byl kiedys temat antykoncepcji i krazkow dopochwowych. czy ktoras sie w koncu na nie zdecydowala? wiem ze justa uzywala, ale jakos dawno jej nie widzialam... sama sie nad nimi powaznie zastanawiam i chcialabym wiedziec jakie sa Wasze odczucia.
hahaha, bo Justa juz z brzuchem biega ;-)

zartuje oczywiscie
Justa sprzedaje i kupuje nowy dom, teraz przeprowadzka na glowe, wiec kooopa zalatwiania. Wszystkie pozdrawia i ma nadzieje, na szybki powrot na bb.

ja używałam krążka, ale poza wygodą, że raz na miesiąc trzeba pamiętać, a nie codziennie, efekty dodatkowe te same ma co tabsy, czyli 100% skuteczność przynajmniej jeśli o mnie chodzi, więc zrezygnowałam i pożycie kwitnie;-)

reklama
Do góry