reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ja po odstawieniu w lutym mialam regularnie co 28 29 dni a teraz sie zaczeło bardzo krwisto,bolesnie a przedewszystkim cykle co 25 26 dni tak samo jak moja siostra,mowi sie ze to jest podobnie w rodzinie ale kurde nie myslalam ze taka akcja u ciebie.Myslalam ze jestes na bank w ciazy.trzymaj sie kochana bedzie spoko moze teraz w koncu cykl sie unormuje.ja akurat nie brałam luteiny bo od lutego jak odstawilam tabl to miesiaczkowalam co miesiac a staranka dopiero teraz zaczelismy

Kwiatuszek, ja po odstawieniu miałam 5 cykli, myślałam że normalnych, ale ten 6 był taki strasznie bolący, jak dostałam @, to tak mnie brzuch bolał i lało się starsznie. Wystraszyłam się, ale po nim zaciążyłam. Więc doszłam do wniosku że ten był dopiero taki normalny po tabsach.
Trzymam kciuki.

reklama
o mamusiu...wspolczuje Wam...trzymam kciuki zeby w koncu sie udalo...
ja ma do Was pytanko ile kosztuje u Was beta HCG? Bo u mnie mowili, ze 8zl a dzisiaj okazalo sie, ze 30zl ! Co tak drogo? Niecj oni spierdzielaja za tyle to ja se 3 testy kupie i oplace 1/3 wizyty u lekarza...i nie wziela tych wynikow...

Ja też słońce płaciłam 30 zł, a nawet raz 46zł chcieli, ale mi się udało załatwić skierowanie i miałam za freeee

hej dziewczynki co slychac?
Ja probuje sie przestawic na diete z wlaczonym sniadaniem i lunchem he bo zawsze do pory obiadowej to glodowalam ;p ale teraz jem zdrowo i pozywnie. Powodzenia dla pozostalych staraczek 3mam &&&&&&&

pysia to w siuski leci, zajrzy raz na pol roku i zadowolona czesciej prosze mi tu pisac :-D
Ja bylam dzisiaj na usg piekny pecherzyk, a w nim sliczny zarodek o wielkosci 1,5mm kawal byka nie?:-D:-D:-D 4 tydz i 6 dzien ciazy kolejna wizyta za 3 tyg, z cytoligii wyszlo mi lekki stan zapalny czyli mialam cos przez ten pecherz i chyba to bylo moja zmora w zajsciu w ciaze od 2 miesiecy nie mam zapalen ale za to mam sliczna miesieczna ciaze :-)

reklama
tak, tak liczac wlasnie od @ a liczac od zaplodnienia jest to niecaly 3 tydz, ale mam nawet zdjecie, na ktorym pieknie widac moja milimetrowa fasoleczke ;)

Do góry