reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja sie czuje swietnie, czasem juz bym chciala miec jakas mdlosc czy niestrawnosc, bo tak to wogole nie czuje, ze jestem w ciazy ;-) ciebie tez czasem pobolewa podbrzusze? Bo mnie tak i chociaz wtedy wiem, ze cos sie dzieje w moim organizmie. Kurde dopiero byl 4 tydz, a juz jest 6 ale ten czas szybko leci :tak: A to twoja pierwsza wizyta czy druga? Ja pierwsza mialam tydzien temu a za 2 tyg mam juz druga

reklama
Witam dziewczynki.przygotowalam sobie plan dzialania na ten cykl.po raz pierwszy bede mierzyc sobie dowcipnie temp. bede zapisywac wyniki i sporzadze sobie wykresik. w dodatku kupie testy owulacyjne i tez je zastosuje.wyczaje w koncu ta kom.jajowa.nie bedzie sie ze mnie co miesiac smiac.tylko zeby to byl normalny cykl bo tamten byl bezowulacyjny.trzymajcie kciuki. Mandrzejczuk i czarna zazdroszcze wam tych ciaz.tez bym chciala do Was w koncu doloczyc.

Mandrzejczuk to bedzie moja 1 wizyta, wolałm iść troszke pozniej aby było coś widać :) Ja tez mam to ze wogole nie czuje ze jestem w ciazy zeby nie zatrzymanie @ ;p podbrzusze hmm czasami ale to naprawde rzadko. Kacha napewno ci sie uda mi pomogly wlasnie testy owu a temp nie mierzylam bo bylam nie systematyczna heh daj mi maila to wysle Ci taka karte co na kompie otwierasz dodajesz cykle temp oznaczasz itd :) Powodzonka

Widze dziewczynka ze tez zaczełyscie mierzyc tempke tak jak ja.Zobaczymy co sie teraz okaze w tym cyklu.Staram sie nie myslec ale to mierzenie temp i wokolo same kobiety w ciaży ciagle mi to uswiadamiaja.Dzis nasza 1 rocznica:)Zobaczymy trzeba czerpac radosc z zblizen:)Pozdrawiam i zycze fasoleczek.Mysle ze teraz juz bede na bierzaco ale widze spokojnie tu bylo ostatnio.

moje gratulacje z okazji rocznicy! Zycze Ci aby udalo Wam sie jak najszybciej splodzic dzidziolka. Nam udalo sie wlasnie zaraz po pierwszej rocznicy ;))

reklama
Kwiatuszek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.mlode z Was malzenstwo.ja z mezem mamy juz za soba 2 lata i nie cale 3 miesiace.to zycze udanej zabawy.
Czarna moj mail to: biokasik@onet.pl. dzieki za pomoc i rade.

Do góry