reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewuszki
Widzę że staranka pełną parą-tak trzymać!
Ja chorsza jakaś jestem więc zostałam sobie w domu, wygrzać się pod kołderką. Praca zdecydowanie nie jest najważniejsza!
Dziś mam lekarza i kolejne usg :) Trzymajcie kciuki!!!

Miłego dnia :*

reklama
Nie wiem dziewczyny co sie ze mna dzieje pierwszy raz takie cos.Rano tak mi polecialo po nogach jakis plyn az w szoku jestem.Jakby mi wody odeszły z tym mozna to porownac masakra macie tez tak?Temp 36,8 a przed owulka miałam36,6

Ostatnia edycja:
Kwiatuszqu, ja niestety nie pomogę bo tak nie miewam, ja to w ogóle mało śluzu mam :(

Margola, trzymam kciukasy :)

Ostatnia edycja:
moze to tak ci sie sluz naprodukowal? U mnie w ciazy jest tego sluzu duuuuuuzo.

Wiecie co dziewczyny dzisiaj dowiedzialam sie, ze moja siostra ma wirusa HCV...oddawala krew w szkole i tak to wykryli zarazila sie tym prawdopodobnie 2 lata temu jak tatuaz robila...i mama zadzwonila do mnie zebym sobie badanie na to zrobila, bo boi sie, ze ja przy robieniu paznokci tez sie tym zaraze...kurde tak sie o nia boje teraz...niby nie jest to grozne ale nigdy nie wiadomo czy choroba sie nie zwiekszy...

No zal dziewczyny tez bym sie martwila i mnie nastraszylas bo tez robilam niedawno tatuaz.Powinna skarzyc ich chyba ze nie robila w salonie.Mi ten sluz zdarzył sie tylko dzis rano nigdy tego nie mialam wczesniej taki lejacy jak woda raczej bezbarwny

reklama
No zal dziewczyny tez bym sie martwila i mnie nastraszylas bo tez robilam niedawno tatuaz.Powinna skarzyc ich chyba ze nie robila w salonie.Mi ten sluz zdarzył sie tylko dzis rano nigdy tego nie mialam wczesniej taki lejacy jak woda raczej bezbarwny

no wlasnie nie robila w salonie...ale to niewiadomo czy to akurat przez tatuaz sie stalo, czy moze przy robieniu paznokci czy jeszcze gdzie indziej...

Do góry