• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Weź, będzie Ci duzo, dużo łatwiej. A tam jest to na prawdę świetnie opisane, i jakbyś sobie konto założyła to jak masz problem od razu ekspert pomaga :)
Ja nie przedłużam obecnie konta na płatnę bo oszczędzamy do przeprowadzki etc i tez nie ma z tym problemu, jedyne co to uciążliwość co miesiąc nowe zakładać :D

A i inne dziewczyny tez przyjda pod wykres i pomogą czy doradzą :)

Bafinka ja kiedys taki sluz mialam.4 miesiace temu, wieczorem przed myciem zauwazylam ze,sam mi wyplywa, byl taki ciagliwy na 5 cm.nie dowierzalam, ze az taki moze byc i zawolalam meza. a moj maz jak to zobaczyl to az byl zgorszony.przed tabl. anty wiecej mialam tego sluzu teraz po odstawieniu anty tak duzo go nie mam, raz sie taki niezly wtrafil.te naturalne planowanie jest skomplikowane.ja czuje, ze mam troche ciezsze podbrzusze i jajniki.czasami mnie zaboli jajnik ale jak na te moje bole, ktore mialam to teraz boli za slabo i za krotko.nic zorbie jutro znowu test owulacyjny.my wczoraj sie posexilismy, dzisiaj juz nie bo maz zapracowany, wiec nie ma jak.ale jutro musze juz go zgwalcic.

Lilith dzieki za porady. widze,ze w tych sprawach to jestes ekspertem.ja mam przykladowe wykresy zajec z naturalnego planowania rodziny, ktore robi sie przed slubem.wtedy babka dala nam przykladowe wykresy i mielismy obliczac dni plodne i nieplodne i przy nietypowych wykresach mylilam sie o 1 dzien.

Lilith ja porownuje sytuacje zanim zaczelam brac anty i po ich zaprzestaniu.jak odstawilam tabl. to na poczatku caly czas mialam mokro w majtkach.ale teraz z tym sluzem bywa roznie.u mnie wyznacznikiem jest bol jajnika.mnie tak lubi pobolewac dosyc mocno przez 2 nawet 3 dni.

No ja właśnie po odstawieniu tabletek obecnie mam cały czas "mokro":zawstydzona/y: I bolą mnie już jajniki...okres mialam 24 wrzesnia, wiec jest teraz 10 dc jesli dobrze liczę...możliwe żeby byly juz dni plodne...i tak wyraznie zebym je czula....:eek::eek:
I wiecie co...dopiero co odstawilam, ale juz sie o niebo lepij czuje....i mysle ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej...i wrocę dawna ja:-):-)

reklama
A dlaczego nie? U mnie owulka występowała ostatnio koło 11-12 dc :)
Co do bóli ja mam z 5 dni łącznie, przed owu i po :)
I odkąd pamiętam ze śluzem płodnym mam problem, zawsze się muszę wspomagac, nie ma to znaczenia, czy się staramy czy nie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry