• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Czesc kobietki!ja mam dzis 32 dzien cyklu, temp. z wczoraj mi sie utrzymuje, czyli 36,9.cycuchy mam b. wrazliwe, najbardziej przy dotykaniu i w nocy tez je czulam.w nocy troche pobolewalo podbrzusze.wiec za pare dni pewnie @zawita.ja dzis tez mam duzo roboty- sprzatanie, gotowanie obiadu i zakupy bo w lodowce pustawo.zycze Wam milego dnia.

Lilith nie dziekuje,wmawiam sobie jednak ze dostane okres, zeby potem za b. nie cierpiec.moj M mnie pociesza, mowi, ze jak nic z tego cyklu nie bedzie to bedziemy sie dalej starac az sie nam uda i ze nigdzie nam sie nie spieszy.

Myslalam ze w tym miesiacu bedzie dupa dlatego nie kupilam testow owu.w zeszłym miesiacu probowalismy w 14dc i nic z tego nie bylo bo raczej bylo za pozno za tow tym cyklu w 10 i 13dc wszystko sie okaze niedlugo i jak tu sie nie nakrecac

reklama
Witam na waszym watku jestem nowa wiec moze najpierw cos o sobie.
Od 8 lat mieszkam w Anglii i tam urodzilam moich synow ktorzy zostali poczeci miesiac po odstawieniu tabletek antyk.
Teraz planujemy 3 bobaska i tu zaczol sie problem bo jestem 6 miesiecy po odstawieniu tabletek a od 3 zaczelismy starania.( tym razem chcielismy odczekac aby organizm sie unormpwal )
Prowadze regularny monitoring pecherzykow, z ktorymi jest problem bo nie pekaja i cykle sa bezowulacyjne poniewaz mam je bardzo dlugie bo 40 dniowe i lekarz twierdzi ze to chyba przez to gdyz zwykle dlugie cykle sa puste jak to okreslil.
W srode byl 26 d.c i nie bylo pecherzyka dominujacego w poniedzialek nastepne usg.
Myslalam moze zeby przez 2 miesiace znow brac tabletki i zaraz po odstawieniu sprobowac tak jak z chlopcami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry