• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam Cie w naszym gronie,trudno mi powiedziec moze powinnas to tez skonsultowac z lekarzem zeby jeszcze gorzej ci nie zaszkodzily tabsy.Jak widzisz my tez staramy sie wszystkie milo bedzie sie dzielic doswiadczeniami i spostrzezeniami:)Zapraszamy

reklama
beatka witam ja myśle że powinnaś mieć stymulowane cykle tak jak ja od 3 dnia przez 5 dni clostinbegyt na powstanie dominującego pęcherzyka i jak już będzie duży to zastrzyk z pregnylu... ja niestety nie miałam zastrzyku i pęcherzyk nie pękł...

Bafinka moj gin mowil mi o indukcji owulacji nie wiem czy to to samo co stymulacja, ale nie chce mi tego podawac jeszcze bo mowi ze za wczesnie, ze on to daje po 6 mies staran, pozatym powiedzial nie wiem czy to prawda ale, ze po tych lekach na indukcje czesto sa samoistne poronienia i ciaze blizniacze choc to drugie nie bylo by dla mnie problemu nawet bym sie cieszyla.
W poniedzialek cos sie wiecej od niego dowiem.

Witaj Beatko, ja tez jestem z Uk.. i ciekawi mnie, skąd masz ginekologa.. my mamy G.U.M i GP a teraz zostaliśmy skierowani do kliniki.. ale gin?? Życzę aby wszystko się ustabilizowało i nadeszły normalne owulację :) Meża na wszelki wypadek badałaś ??

Witaj Lilith niestety meza nie badalam i nie bede gdyz on sie nie zgodzi bo twierdzi ze synkow za pierwszym razem zrobil nie musielismy sie starac wiec twierdzi ze u niego jest wszystko wporzadku, pozatym po usg widac ze to u mnie jest problem z pecherzykami. Ginow polskich mam tu do wyboru gdyz w Londynie jest duzo polskich klinik i tam wlasnie chodze, zwykle usg kosztuje 60f a poniewaz ja chodze na monitoring 5 razy w miesiacu to biora odemnie 20f za wizyte wiec nie jest zle.

beatka mój mąż też był przekonany że wszystko jest ok a okazało sie że też musi brać witaminki.... ale pobierze pare miesiecy i będzie ok więc u nich jest latwiej niz u nas...

musi oddac sperme do badania, po tygodniowej abstynencji seksualnej.

Nie wiem czy pamietacie jak pisalam wam wczesniej o tej znajomej parze, ktora starala sie 2 lata, poronien mieli 3 i wlasnie okazalo sie, ze maz musi brac witaminki. Przedwczoraj dowiedzialam sie, ze ta wlasnie kolezanka jest w 8 tyg ciazy. Tak, ze wszystko sie uklada, tylko trzeba wziac sprawy w swoje rece

Beatka witamy Cie w naszym gronie. z tymi tabl. anty bywa roznie.ja po odstawieniu tabl. anty staram sie juz 10 miesiecy i nic a cykle mam w miare regularne. w moim przypadku jak lekarz kazalby mi teraz brac tabl. anty zeby zaciazyc to nie zgodzilabym sie.ale ja Ty nie mialas po nich problemu to moze warto.Powodzenia w starankach.
Lilith dzis mam 33 dzien cyklu, temp. trzeci dzien sie utrzymuje na 36,9.boje sie, ze w kazdej chwili moze spasc i bedzie nastepne rozczarowanie.podbrzusze boli mnie roznie, raz jakosc inaczej a drugi raz w nocy bolalo mnie jak na okres.dzis nawet przez chwile myslalam , ze moze go dostalam.jak tam mieszkanko?upatrzyliscie jakies?
Bafinka Ty juz masz zinterpretowane wyniki M?Ja jak nie zaciaze do grudnia, to mojego M tez pogonie na te badanie.
Kwiatuszek moze wam sie udalo cos zmajstrowac w tym cyklu.Twoj M sie wacha to moze akurat natura zrobi mu psikusa i sie uda.trzymam kciuki.a moze przed nastepna owulka zrob mu post od sexu. i jak bedzie sie zblizac to tak go kokietuj, ze nie wytrzyma i pojdzie na calosc.

reklama
Witam Niedzielnie:-)
My ciągle działamy...zaczeliksmy zaraz jak sie pojawiła druga kreska...teraz ta kreska jest jzu bardzo intensywna, mam wrazenie ze identyczna jak ta pierwsza...wiec przytulanko bedzie i dzisiaj, i jutro pewnie...zreszta nawet jakby nie byl test pozytywny to chyba tak czesto byloby przytulanko, bo moje libido wzrosło na tyle, ze caly czas o tym mysle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak: Z czegfo bardz sie ciesze...bo przez ostatni rok to mi sioe nie chcialo....a teraz to inna bajka...wkoncu czuje sie normalnie:tak::tak::tak: A jakb z tego wyszła dzidzia to by było super....zreszta moj Mąż chyba juz strasznie sie na todziecko nakrecił, bo mówi o tym wiecej niz ja:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry