• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
U mnie mąż dzisiaj wybrał mecz i pifko... I w sumie stwierdzilismy ze dzisiaj odpuszczamy przytulaski, zeby zołnierzyki nabrały siły no i jutro po pracy działamy dalej Zobaczymy co z tego wyjdzie...zresztą podobno nalezy tak co dwa dni...bo wkoncu plemniki troszke tam w środku zyją nie

Szkoda, ze po raz kolejny juz z rzedu moje posty sa olewane...no nic szkoda, moja ekipa odeszla z tego watku, w nowej pojawily sie patrze kolka wzajemnej adoracji, wiec nie bede sie wcinas Wam juz w posty. Pozdrawiam i zycze szczescia i powodzenia w starankach i juz mnie tu nie ma...

Szkoda, ze po raz kolejny juz z rzedu moje posty sa olewane...no nic szkoda, moja ekipa odeszla z tego watku, w nowej pojawily sie patrze kolka wzajemnej adoracji, wiec nie bede sie wcinas Wam juz w posty. Pozdrawiam i zycze szczescia i powodzenia w starankach i juz mnie tu nie ma...

kochana nie gniewaj się po prostu każda z nas żyje swoimi problemami.... ja już mam do tego dystans i chętnie z toba popisze w końcu my to już wysłużone staraczki.... przypomnij mi ile ty się starałaś?? może to mi doda otuchy... jak sie czujesz?? duże już jest twoje maleństwo?

kwiaruszek ma racje ty byłas ostatnia więc teraz czaruj i przesylaj fluidki.. a ja już ocieram się o monitor żeby sie zarazić:)

dziś mam 10 dc wczoraj mialam skok temp taki jaki jest przed owulką zastanawiam się tylko czy temp się tak zachowuje nawet jak nie ma owulki?? bo u mnie to z tym problem... zapobiegawczo byłam wstrzemięźliwa 2 dni zeby plemniki sie wzmocniły i dziś albo jutro zdziałamy...

reklama
Mandrzejczuk, ja nie pomijam nigdy Twoich postów, bo to ważne, że każda z nas pisze i wspiera inne dziewczyny, po prostu nie było mnie cały weekend. Mam nadzieję, że nadal będziesz do nas zaglądać, udzielać rad, pocieszać i przedstawiać własne zdanie.

Bafinko, przed owulką często choć nie zawsze jest spadek, a skok nie świadczy o owulacji, raczej 3 wyższa o jej przebyciu. Jak masz dziś 1 wyższą to nie ma już na co czekać i bierzcie się do roboty :)
Powodzenia!!

U mnie dziś 2dc :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry