Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć Laleczki. dawno mnie nie było coi jeszcze jak się wstrzeliłam w temat..
![]()
Kacha10 ja jak byłam przed trminem spodziewanej @ to cały czas, właśnie szczególnie w nocy i nad ranem czułam że już przychodzi. i jak ta głupia latałam tylko do łazienki żeby sprawdzić i tampona zarzucić. Okres się nie pojawił ale pamiętam doskonale to głupie uczucie bólu jak na okres.
Ja na szczęście już lepiej się czuje. Jakiś tydzień nie mam mdłości i nudności ale za to wymioty sie pojawiłyPo wszystkim
ale na prawde nie są tak uciążliwe jak nudności. Maleństwo tydzień temu miało już 8 cm! Rozwija sie prawidłowo i może na następnej wizycie, za 3 tyg dowiem się czy syn czy córa
Na razie jestem na L4. Mam przodujące łożysko i muszę sie bardzo oszczędzać więc praca 8 godz przed komp odpada.. z innej beczki to jesteśmy w trakcie przeprowadzki więc oszczędzam sie że hohohoooooo aż mi glupio że nic pomóc nie mogę no ale cóż, maleństwo najważniejsze!
Trzymacie sie ciepło dziewuszki moje złote. Śle Wam całą masę fluidków i liczę że jak zajrze następnym razem to będziecie wszystkie zaciążone!! Buziaki!!