• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Dziewczynki....
Faktycznie troche tutaj dziewczyn ubywa....chociaz ja sobie tak mysle...ze forum jest bardzo przydatne itp...ale nie macie czasami wraznia ze bardziej nas nakręca i wiecej myslimy o dzidzi... ....ja przed chwilką zrobiłam test ...i dalej dwie kreski...zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie....tak jakby sie przyglądnąć to chyba dalej jestem przed owulacja...bo mam wrazenie ze ta druga kreseczka jeszcze nie jest identyczna jak ta pierwsza...chociaz utrzymuja sie juz 4 dzien....i tak sie zastanawiam,..czy jest czasami tak, ze mimo ze jest owulacja to ta druga kreska nie wyjdzie identyczna jak pierwsza??

reklama
Ikasia ja robilam w tym cyklu testy owulacyjne i ta kreska testowa byla o wiele ciemniejsza niz kontrolna.widac bylo u mnie ta roznice, nie mialam juz watpliwosci jaki jest wynik testu.
Margola super, ze do nas wpadasz, lapie Twoje fluidki ciazowe, zycze Ci spokojnej, zdrowej i radosnej ciazy.wiem, ze to glupie ale czuje psychicznie ze dostane okres.trzymaj za nas i wpadaj tu do nas czasem.

A jak to jest jeszcze jak rano wychodzą dwie kreski, a popoludniu wychodzi tylko jedna.....tak jak mowicie, staramy sie tak co dwa dni...zobaczymy....a jeszcze mam pytanko , czy dlugi czas przed owulacja zaczynaja si epojawiac dwie kreski?? Wie ktos?

Ikasia mi w tym cyklu pojawialy sie tak przez 4 dni.piatego dnia juz nie robilam.jak to z tymi testami dokladnie jest to nie wiem, bo stosowalam je pierwszy raz.ja owulke mialam 11 lub 12 pazdziernika a test pozytywny wyszedl mi 10,11,12,13-go pazdziernika.9 i 14-go nie robilam ale 8-go test byl negatywny.

reklama
Witam dziewczyny
Jestem nowa na forum, ostatnio stwierdzilismy z mężem, że czas na potomstwo, zegar biologiczny tyka:tak:. Sprawa wygląda tak, że od 4 lat biorę tabletki, w przyszły pon mam w planach zacząć ostatnie opakowanie. I tutaj moje pytanie, a raczej kilka:sorry2:
jak długą robiłyście przerwę, jak wzmacniałyście organizm iii jak się zabezpieczałyście przez ten czas kiedy powinno się dać oczyścic organizmowi?(dodam, że mój mąż nie chce słyszeć o gumkach) Pomożecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry