• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
U mnie nic zadnych objawow wczoraj tylko wieczorem zgaga a rano dzis potworny bol zoladka ale to pewnie dlatego ze pozno jadłam kolacje a zbytnio nie moge,chyba za wczesnie na jakiekolwiek objawy.

Dzis dopiero 18dc jeszcze troche @powinna przyjsc 5.11

Ostatnia edycja:
Witam Was
Czuję się okropnie, dziś troszkę lepiej, wczoraj miałam temperaturę 38,1, odkąd się obudzilam po pracy o 15ej, zrobilam obiad i przeleżałam caly dzień.... mąż robił mi herbatkę z cytrynką, dbał o mnie... glowa bolala, nogi okropnie, w pracy wymiotowałam :-(:-(:-(:-( Musialam zadzwonić po urlop, bo nie bylabym w stanie pracować...
Dziś niby trochę lepiej, bo temperatura spadla na jakieś 36,9 i dziś chyba idę do pracy ale glowa wciąż boli...

Witam Was
Czuję się okropnie, dziś troszkę lepiej, wczoraj miałam temperaturę 38,1, odkąd się obudzilam po pracy o 15ej, zrobilam obiad i przeleżałam caly dzień.... mąż robił mi herbatkę z cytrynką, dbał o mnie... glowa bolala, nogi okropnie, w pracy wymiotowałam :-(:-(:-(:-( Musialam zadzwonić po urlop, bo nie bylabym w stanie pracować...
Dziś niby trochę lepiej, bo temperatura spadla na jakieś 36,9 i dziś chyba idę do pracy ale glowa wciąż boli...

Biedactwo

Dzieki za kciukasy

reklama
Kwiatuszeek ale za bardo się nie nastawiaj na dwie krechy, żeby rozczarowania nie było
u mnie dziś 27d.c. za parę dni się okaże...

Jejjku.... nie mam sily na nic.... :[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry