• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Dostalam okres. wykresik w tym cyklu mialam ladny, wiec z hormonami raczej u mnie ok.w owulke wtrafilismy i z temp. i z testami ale to niestety nie wystarczylo.kupilam mezowi witaminki na nasienie -salfazin i bedzie je bral.no i dzis nowy cykl ropoczety.jednak bezbolesne okresy sie juz skonczyly wiec organizm dopiero powrocil do siebie.

Kwiatuszek kiedys nasze sny sie spelnia.mi kiedys tez sie snilo ze jestem w ciazy i to byl taki realny sen, ze jak sie obudzilam i zobaczylam, ze nie mam brzucha to mi sie b. smutno zrobilo.nam sie marzy dziewczynka ale znajac przewrotnosc losu to wtrafi nam sie chlopak.moj M jest urazony, ze mysle tylko o jego narzadach rozrodczych a nie o nim samym. faktycznie musze zmienic myslenie, bo caly czas czuje sie rozkojarzona, a wg lowie to mam tylko plemniki i ciazenie.

ale macie pamięć z tym moim lekarzem:) dziękuje ze tak o mnie dbacie
lekarza mam na 17 zdam relacje jak wróce
kacha przykro mi ze sie nie udało ale nie trać nadziei... tule
pysia dbaj o siebie bo teraz zdradliwa pora roku...

reklama
Lilith to chyba jakieś przeziębienie, bo wczoraj temperatura jak byk 38,1 a dziś już 36,7 więc to pewnie chwilowe...
Bafinko, niby dbam o siebie ale być może zachorowalam przez to, że w nocy w pracy wyszłam w krotkim rękawku na wiatr się przewietrzyć, bo spałam żywcem i pewnie mnie zawiało :-(:-( i od razu choróbsko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry