• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

wiem wiem powinnam sie cieszyć ale chwilowo to wszystko mnie przerosło... niegdy w życiu nie leżałam w szpitalu a ty taki kawał od damu sama i w ogóle... a leczenie męża będzie trwac 2-3 miesiące naj mniej...
kacha mój dostał clostinbegyt( samam się zdziwiłam wcześniej ja to brałam..) wit a+e medana, wit b compositum, adicum folicum hasco, unidox,tinidazolum. można również dawać androwit, l-karnityne., selen+cynk...

Bedzie dobrze wytrzymasz,pewnie tak dlugo nie beda cie trzymac ale pomysl jakie pozniej beda z tego przyjemnosci:)

reklama
Bafinko, będzie dobrze.. ja się kładłam np. na poród, pierw wywoływany tydzień, myślałam, że zwariuję z bólu i ciągle sama byłam w nie swoim mieście.. i tak przeleżałam ponad 2 tygodnie .. ale dałam radę. Kiedyś tak w nie swoim leżałam miesiąc, mąż też nie bywał u mnie ani nikt, bo praca etc, ale czas leci.. Co do męża, to tyle to trwa, bo plemniki nowe tyle się tworzą :) Kochana, głowa do góry, na pewno dasz sobie radę :)

Kwiatuszek co tam u Ciebie?ja mam malego dolka.ta pogoda jesienno- zimowa i brak ciazy mnie negatywnie nastrajaja.jeszcze w tym roku mam duzo mniej zajec i caly czas rozmyslam, jestem nie poukladana, wiele rzeczy mi sie niechce.jak w tamtym roku mialam duzo pracy to chodzilam jak w zegarku, czasem juz mialam dosc ale ze wszystkim sobie radzilam i samopoczucie tez bylo jakies lepsze.

A ja własnie usiadłam a komp właczony juz od rana i ciagle cos to zakupy , to obiad bo niedługa maz wraca z pracy i tak wkolo.Dzis nic sie nie wyspalam ciagle jakies glupie sny mialam ze sie z kims kluce i ciagle do toalety przez te pogode.Chyba w oststnim cyklu mialam juz bolesne piersi i bole brzucha ale w tym narazie nic.Zauwazyłam jakis białawy grudkowaty sluz tylko ale chyba tak mam zawsze przed@ a ty kochana głowa do góry

Kwiatuszek u mnie co cykl to inne objawy.wiec ja juz nie slucham organizmu.ale bylby numer gdyby Ci sie udalo.Twoj M sie wzbranial a tu taka niespodzianka.zycze Ci tego z calego serca.my juz jestesmy tym omeczeni i nie zdziwie sie jak moj m powie w pewnym momencie ze odechcialo mu sie dziecka.na razie staram sie go nie dreczyc , niech sie zrelaksuje do owulki.jestem ciekawa czy w tym cyklu tez owulke bede miec tak pozno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry