• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
witam się po malej przerwie nie bylo mnie tu ale sercem byłam przy was:)
lilith super że już macie to mieszkanko:) piszesz ze teraz nie myślisz o starankach i dobrze może właśnie z zaskoczenia sie uda:)
kwiatuszku kacha ja trzymam cały czas za was kciki i mam nadzieję ze w tym roku jeszcze zdążycie cieszyc sie II kreseczkami:)
agnes mam bardzo bym chciała żeby ci się udalo nie wyobrażam sobie nawet jakie to cierpienie stracić malenstwo ale objawy masz bardzo objecujące i ja wierze ze ci sie udało:)
sassanka miło mi cię poznać:)

witam się po malej przerwie nie bylo mnie tu ale sercem byłam przy was:)
lilith super że już macie to mieszkanko:) piszesz ze teraz nie myślisz o starankach i dobrze może właśnie z zaskoczenia sie uda:)
kwiatuszku kacha ja trzymam cały czas za was kciki i mam nadzieję ze w tym roku jeszcze zdążycie cieszyc sie II kreseczkami:)
agnes mam bardzo bym chciała żeby ci się udalo nie wyobrażam sobie nawet jakie to cierpienie stracić malenstwo ale objawy masz bardzo objecujące i ja wierze ze ci sie udało:)
sassanka miło mi cię poznać:)

Bafinko kochana u ciebie tez bedzie dobrze zobaczysz u mnie okres cos bardzo krotko trwal w tym miesiacu

Może nie dostaniesz @ :D
A nawet jeśli tak, to nie bój się.. będziemy myslami cały czas z Tobą, zobaczysz, że szybko zleci a przynajmniej wybadają z góry na dół :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry