reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

pysia ja dopiero dostalam teraz te badania. jak bylam u niej w 8 miesiacu starania to dostalam badanie na TSH , toksoplazmoze, cytologie i usg dopochwowe.wtedy mi dala te badania z mysla o ciazy, ona raczej sadzila ze zaciaze, ale powiedziala ze jak do roku nie zaciaze to zeby przyjsc, to wtedy bedziemy sie martwic.no i ta chwila niestety nadeszla.

reklama
pysia ja tez mam taka nadzieje,dzis mam 10 dc wiec za 4 dni zaczynamy dzialac.ja mam pozno owulke wiec musimy zbierac sily.a jak tam u Ciebie?
kwiatuszek wyslalam Ci prywatna wiadomosc.

witajcie ja tez umieram z bolu wg mnie owulka byla wczoraj ale dzis umieram z bolu mala tak któras?wczoraj był bobosex ale dzis moj m musial wyjechac mam nadz ze owulka była wczoraj bo bolalo podczas sexu a tak własnie mam podczas niej tylko najlepsze ze sluz płodny u mnie widzialam tylko w 12dc a dzis mam 15

noworoczny - 28dni

Ostatnia edycja:
kwiatuszek wykres masz ladny i czytelny.ja mam zawsze tez niezly bol owulacyjny,chociaz u mnie owulka zawsze przychodzi po bolu.a w przedostatnim cyklu owulke mialam w 2 dniu skoku.moze a noz Ci sie uda i ten numerek starczy.

Cześć Dziewczynki.
Na początku Bafinka gratulacje.... jeszcze raz, bardzo się cieszę.
Niestety nie pomogę wam jeśli chodzi o temp., bo nigdy nie mierzyłam.
Odebrałam dziś wyniku badań hormonów, i progesteron mam 0,2 ale prolaktyna mnie zdołowała, bo aż 71,30 dużo za dużo.
Dobita jestem, nie wiem co dalej.

reklama
Do góry