• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
czesc Agness.co tam u Ciebie slychac? u mnie dzis 17 dc i jajnik od 3 dni mnie niezle boli.ale jestem przed owulka bo temp. od 2 dni 36,5.wiec teraz z m ostro sie seximy.w pon. ide do ginki.

Cześć dziewczynki :) No to kacha powodzonka - pewnie się uda :) , a u mnie nadal nic 33 dc i nadal @ brak :) Zaczynam się mega nakręcać , ze to jednak baby : )Czekam do końca tyg i teścik :)

kacha to działaj, działaj kobieto..... ściskam....
doris to testuj,i dawaj znać jak tam. Też zaciskam! Może to fasolka.

A ja ostatnio małopisata jestem. Dziś 15 dc, jajnik mnie bolał duuużo wcześniej, jakoś koło 13 dc (??????) więc niewiem o co kaman.
Już jakoś wiem, że ten cykl się nie udało, choć nawet nie było kiedy zadziałać. Straciłam wiarę i motywację ;-(

witam panienki ja dzis jade do gin ale nie z soba tylko z przyjaciółka ona sie leczy na niepłodnosc w sumie jeszcze nie wiadomo co jej jest narazie badania i regulacja cykli

kacha to działaj, działaj kobieto..... ściskam....
doris to testuj,i dawaj znać jak tam. Też zaciskam! Może to fasolka.

A ja ostatnio małopisata jestem. Dziś 15 dc, jajnik mnie bolał duuużo wcześniej, jakoś koło 13 dc (??????) więc niewiem o co kaman.
Już jakoś wiem, że ten cykl się nie udało, choć nawet nie było kiedy zadziałać. Straciłam wiarę i motywację ;-(

Agnes nie poddawaj sie ale moze akurat teraz jak straciłas motywacje sie uda tak lubi byc

agness mialas fajne podejscie. nie zmarnuj go!w koncu Ci sie uda.jest z Toba wszystko ok.wiec to kwestia najzwyzej paru miesiecy.ja juz nie mam sily sie bzykac.dzis juz bedzie 6 dzien pod rzad, lubie miec jakies przerwy, a mysle ze te 2 dni beda decydujace, wiec trzeba sie wziasc w garsc i dzialac. moj ma problemy z korzonkami, wiec latwo nie jest.
doris to ile Ci sie spoznia okres?u mnie mimo,ze sie bzykamy to nic z tego nie bedzie.my juz tak rok i 2 miesiace sie seximy i nic wiec marne szanse na ciaze.

reklama
kacha no mnie się spóźnia 5 dzień . po leczeniu anty od 6 m-cy było co 28 dni a dzis 33 i nic od kilku dni mam takie dziwne pobolewanie w dole brzucha - ale nie takie jak mam normalnie przy okresie - różni się i bolą mnie przy dotykaniu brodawki a przed okresem bolały całe piersi :( już sama nie wiem czy mi sie cylke powaliły czy to fasoolka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry