• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

doris na Twoim miejscu zrobilabym juz test. im dluzej czekasz tym bardziej mozesz sie nakrecac.jak wyjda Ci II kreski to juz bedziesz sie cieszyc a nie zyc w niepewnosci. ja jak odstawilam tabl.anty to 6 cykli tez mialam po 28,27,30 dni a potem cykle mi sie zaczely wydluzac, obecnie mam po 32 lub nawet 35 dni.a objawy co cykl tez mam rozne.ja juz nie raz czulam sie ze jestem w ciazy i jak do tej pory nic z tego.moze mnie tak za b. nie sluchaj ale po tym jak sie staram ponad rok bezowocnie to troche jestem sceptycznie nastawiona do tego ciazenia. moze faktycznie Tobie sie udalo, wiec rob test i zobaczysz co i jak.

reklama
agness my Cie b. dobrze rozumiemy. nawet moj m 2 dni temu mial dolek, stwierdzil ze cos jest nie tak,ze te nasze starania ponad roczne nie sa normalne bo on zna same pary ktore szybko ciazyly. powiedzial ze ma dosc sluchania o cyklach, sluzach i temp. ze nie chce juz nawet o tym gadac.chce tylko sie sexic i nie myslec o tym czy nam sie udalo.trzymaj sie kochana.moze lada dzien Ci wroci pozytywne nastawienie.

Ależ tu puuuusto!!!! Gdzie się wszystkie podziałyście?
kwiatuszek ja nie wiem kiedy czuję ten ból, bo nie mierzę tempki, ale w porównaniu z testami owulacyjnymi to wcześniej, jak zaczyna rosnąć pęcherzyk. przezdzień -dwa, mnie bolą jajniki. A ty co myślisz?

Agusia to miejmy nadzieję że się udało, i małe żołnierzyki już działają....
My też wczoraj działaliśmy, i tak co drugi dzień, alejuż starciłam nadzieję. Nie wiem czemu,ale jajniki bolały mnie strasznie wczas, bo około 10 dc. a owulkapowinna byćgdzieś tak 15-16. no nie wiem. Zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry