• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kwiatuszek z moich rocznych obserwacji wyszlo ze najpierw mnie bola jajniki a po ostatnim dniu bolu po 2 dniach mam prawdopodobnie owulke, tj. jak temp. spadla i jest wzrost, choc raz mi sie zdarzylo ze bol pojawil sie pozno i dopiero owulka wyszla w 3 dniu wyzszej temp.u mnie ten cykl idzie na straty, bo u mnie dziwne rzeczy sie dzieja.moja temp. od spadku b. malo rosnie, od paru dni pobolewaja mnie jajniki, jeden bolal nawet b. mocno, sluz ciagliwy mialam przez pare dni.a czy owulka byla to nie mam pojecia bo jeszcze dzisiaj troche pobrzusze czuje.a po owulce juz raczej nic mnie nie boli.jutro ide do ginki wiec jej pokaze ten wykres,chcialabym aby w czw. zrobila mi usg i zobaczyla co tam sie dzieje, ale czy zrobi to sie okaze.

reklama
Bafinka dzieki.ale ten cykl juz spisalam na straty.ja juz wyluzowalam psychicznie.te myslenie co cykl ze moze sie udalo to juz mnie znudzilo.narazie sie zastanawiam czy poddac sie temu badaniu hsg.wydaje mi sie ze u nas jest wszystko ok tylko moja psycha mnie spinala.ja mysle ze nam sie uda ale to kwestia paru miesiecy.

kacha ja myśle że powinnaś poddać się temu badaniu bo sama nie możesz ocenić czy masz drożne jajowody.. to na prawdę nie jest straszne...
u mnie nic nowego czuje się dobrze brzuszek widać rano potem już nie..

jestem juz po wizycie u ginki. udalo mi sie troche uzyskac dodatkowego czasu zanim poddam sie badaniu hsg.jak dostane okres to mam do niej zadzwonic i robimy monitoring cyklu i zobaczymy czy ta owulka prawidlowo przebiega.wiec jestem pozytywnie nastawiona dalej.

reklama
Kacha10 - Super wiesci zycze Ci duzo szcescia i spokoju :) jestes bardzo dzielna :)

Tak codziennie Was podgladam po cichutku i podczytuje Was na codzien i podziwiam Was :) serio odwazne jestescie i silne dazycie do celu podziwiam :)
chociarzby nawet za to ze umialyscie podjac decyzje w swoim zyciu o dziecku pierwszym czy nawet kolejnym ..bo jednak podjac decyzje kiedy czas na dzidziusia to ciezka sprawa mowie tu osobie.
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam za Was kciukasy ooo tak mocno &&&&&&&&&&!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry