• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
amk niektore dziewczyny od razu zachodza po odstwieniu anty, niewiadomo jak bedzie z Toba, moze uda Ci sie zaciazyc b. szybko.ja na Twoim miejscu do slubu bralabym te tabl. a po slubie odstawila.a kiedy masz ten slub?
agness moze a noz Ci sie udalo w tym miesiacu.mialas dobre nastawienie przez jakis czas, lekarka powiedziala ze z Toba wszystko ok wiec w sumie juz czas zeby fasolka sie pojawila.musisz cierpliwie czekac i przygotowac sie psychicznie na rozne warianty.u mnie dzis 24 dc, termin okresu mam na 6 marca. u mnie nastepny cykl jest inny.pobolewa mnie czasami podbrzusze jak na okres albo narywa w srodku, jakby w macicy,gdzies w tych okolicach.nie wiem co to moze byc bo fasolka raczej nie. jakos ten cykl mam bolesny, najpierw przez tydz. bolal mnie prawy jajnik i to dosc mocno, potem prawdopodobnie byla owulka, po niej zaczal pobolewac lewy jajnik + podbrzusze a teraz podbrzusze, jajniki juz nie.w marcu ide na monitoring to ginka zobaczy co tam sie dzieje.

hej kochane ja was cały czas podczytuje:) teraz trzymam kciuki za agnes:) masz podobne objawy do moich więc może to to a tym bardziej ze ty już wiesz co powinnaś czuć więc jak to czujesz to trzeba być dobrej myśli:) już sie nie mogę doczekać testowanie:):)

Hej dziewczyny :) Jestem tutaj po raz pierwszy ;) Ja co prawda brałam tabletki przez rok ale również mam problemy z zajściem w ciążę :( Przed braniem moje cykle były idealne- regularne nawet co do minuty a teraz po odstawieniu mam raz 28 raz 33 no masakra !! Staramy się z mężem od października niby krótko ale ja już załamuję ręce :(

witaj gocha nie załamuj sie i wrzuc na luz bo to podstawa,
Agnes trzymam kciukasy cos te twoje objawy :)
kacha a moze ten moniroring juz ci nie bedzie potrzebny oby
u mnie @ sie rozkreciła na maxa dzis byłam z siostra ogladac wozki zastanawia sie nad Abc 3tec i 6tec a wy co byscie doradziły?
agus a co u Ciebie malutko oststnio piszesz

Cześć dziewczynki.Dziękujęwam k0ochane.... Nie napiszę wam,żebyście mnie nakręcały,bo za późno,już jestem na maksa naktęcona. Ale będzie zimne wiadro wody, jak mnie zaleje @.... Hahaha.A teraz znów mi się poprawiło nastawienie....
Dziś rano zrobiłam mojemy M dzikąawanturę, która przeszła mi po godzinie.... hihihi hormony.
rozbiera mnie choroba.... Strasznie źle się czuję, wszystko mnie boli. Cycki nadal takie dziwne, trochę bolą. trochę swędzą. brzuch czasami ciągnie jak na @.... kupiłam dziś test, mam nadziję żedotrwam do środy. Kurcze ciężko będzie.

kacha trzymam mocno kciuki,może nam się poszczęści w tym cyklu. Wiesz że na forach zachodzi się parami.
kwiatuszek wredna @. kurcze, musiała przyjść.... głowa do góry. nie poddawaj się.
Bafinka kochanie dziękuję Ci.... wysyłaj fluidki................ kochana ślij............ a jak Ty się czujesz?
Witam nowe dziewczynki...powodzeni9a życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry