• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam dziewczynki :) przepraszam dawno mnie nie było , ale jakoś tak mało czasu było na wszystko :) Chciałam poinformować , że doczekałam się @ przyszedł w 35 dc :) . Czyli jednak rokowania były dobre - z przesunął mi się cykl o równe 7 dni :0 tak jak to przeczuwała któraś z Was :(... NIestety tym razem fasolki nie ma :) - w sumie nie była planowana :) Ale teraz juz obserwuje moje cykle i biore siędo roboty _ przekonuje męża ze najwyższa pora :) i moze cos z tego wyjdzie :) ... Trzymajcie kciuki za pozytywne rozmowy :) HEH ...

reklama
Agness ma dzisiaj 15dc. Ostanio wyszło ze mnie coś białego z różowymi plamkami, miało około 2 cm długości. Dziewczyny mnie uspokoiły że to śluz około owulacyjny. Wystraszyłam się po pierwszy raz coś takiego miałam. A dzisiaj o prócz bólu lewego jajnika pobolewa mnie podbrzusze jak na @.

czesc wszystkim. kwiatuszek, agness dzieki za postawienie mnie do pionu.mi juz dzis lepiej, wczoraj ten dolek jakos tak nagle mnie dopadl.musze sie wziasc w garsc.od poniedz. bede miec duzo pracy wiec nie bede miala czasu na glupie mysli.agness trzymam za Ciebie kciuki.

kacha dzięki skarbie, cieszę się,że dziś się już lepiej czujesz.
A u mnie kicha.... Chroba wciąż wygrywa, dziś padam. Mam w domu chorego męża, a chory facet, to najgorsze co może być....
A moje dolegliwości odpuściły ;-((((((( czasami coś zakłuje w brzuchu, cycki troszkę swędzą i to tyle.... czekam, ale chyba nic z tego! Buźka.

agness ja mysle ze u Ciebie sie udalo.mnie od wczoraj wieczora cycki bola, glownie przy dotyku.a w nocy bolalo mnie podbrzusze.okres mam miec za tydz. wiec cos czuje ze bedzie mnie tak meczyc tydz.mnie cycki zawsze bola po owulce, wiec to nie jest jakis dla mnie inny objaw.

witam mozna sie przyłaczyc ? my zacyznamy starania o druga dzidzie - ja jestem po antykach tzn w czasie brania koncze brac opakowaniie i zabiermay sie za starania. Nie mozmey robic przerwy bo cierpie na PCO i smiesznie to zabrzmi -zeby zajsc w ciaze musze brac antyki. Czy moge sie dołaczyc ?

reklama
Kasiurek witaj. Oczywiście że się możesz przyłączyć. Powodzenia. Pisz często
Kacha ja już teraz przestałam wierzyć że się udało. Wszystko ustapiło. ;-(( Czekamy... @ mam mieć około 3 marca, więc czekamy.... ale przyjdzie, wiem to....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry