• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczynki.
Ja już wieczorek, odpoczywam.... zmęczona po pracy jestem. Ale od jutra mam trzy dni wolnego , pobyczę się troszkę.... hihihihi
będę się kurować. może mi wkońcu odpuści chorubsko.
Dzięki laseczki. Też mam nadzieję. Może.... a może nie.... hihi
Ale powiem wam, że mnie odpuściło. Moze znów tak tylko mnie naszło na chilę, ale jak mi się teraz nie uda, to trudno. Będzie kiedy indziej. No nie? Mam wizytę u psychologa w czwartek, ale nie wiem czy iść. Co jej powiedzieć? Może zapytam czy ze mną wszystko ok... czy nie muszę się na główkę leczyć? HiHIHIHIHI

reklama
Witam was dziewczynki.
Ależ tu dzisiaj pusto......
Wpadłam wam tylko napisać, że z tego miesiąca raczej też nic nie będzie. Chyba się rozkręci @ do wieczora. Zaczął mnie pobolewać brzuch, i na wkładce różowawe ślady już są. Tak więc kicha.... kacha, czekam na ciebie....

agness przykro mi z powodu plamienia. idz do tej psycholog, moze cos madrego ci poradzi, moze pomoze Ci jakos sie wyluzowac.mnie od 2 dni podbrzusze przestalo bolec, cycki bola tylko przy dotyku, sa troche wieksze.ale ja jestem pewna w 99% ze okres dostane.tyle razy sie nie udalo a teraz mialoby sie udac.ja juz jestem do tego ciazenia sceptycznie nastawiona.poza tym nie chce potem cierpiec.naszczescie mam teraz duzo roboty i nie mam czasu zastanawiac sie czy sie udalo.

agness trzymaj sie kochana.ja niebawem do Ciebie dolacze.na dzien dzisiejszy mam olewatorski stosunek do staranek.juz sie tak nie spinam jak zawsze przed okresem czy sie udalo czy nie.te staranka zaczynaja mnie juz nudzic.

Kacha mam dokładnie tak samo. JUż mi się nie chce. Trudno, co ma być to będzie, i tak nie mam na to żadnego wpływu, co pokazuje ten rok starań. Trzymam kciuki, bo może chociaż tobie się udało.

kasiurek ja juz chyba wyluzowalam, bo juz mi naprawde wszystko jedno czy ten okres dostane czy nie.moje podejscie w tym cyklu mnie niezle zdziwilo.sama siebie nie poznaje ale lepiej mi z tym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry