• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kasiorek witamy w naszym gronie.
agness poki nie bedziesz miec okresu jest nadzieja.jestesmy w podobnej sytuacji.czeka nam juz tylko wypatrywanie czy malpa przyjdzie czy nie.jak ja nie lubie tego czasu przed okresem.

reklama
dziekuje za przyjecie ;] no mysle pisac czesto ;] co prawde nie umiem przeczytac calego watku ale mam pytanie ile sie juz staracie ? no i czy ktores tu dualo sie zaciazyc od razy po odstawieniu antykow ?

wiesz co, staże mamy różne. Ja staram się od około roku, w tym przez dwa miesiące udało mi się być w ciąży, ale niestety na bardzo krótko. Ale raczej jesteśmy ty dłłłługo. Choć ostatnio jednej laseczce się udało w pierwszym cyklu po odstawieniu. Powodzenia!

czesc wszystkim. ja rano zalatwilam 2 sprawy na miescie a potem poszlam do pracy.godzine temu wrocilam.odebralam wyniki i okazalo sie ze chlamydii nie mam.nastepny wariant wykluczony.widac ze ze mna jest wszystko ok, tylko ciazyc a to nie jest takie proste.mysle ze u mnie jedynym problemem to psycha.no nic zobacze co w marcu mi powie jeszcze monitoring cyklu.

agness ja mam okres dostac w niedziele.raczej nie mam zludzen ze sie udalo.czasem mnie najdzie jakas mysl ze moze jednak ale szybko przemija.
kasiurek ja od razu po odstawieniu tabl. sie staralam i staramy sie juz tak rok i 2 miesiace i dalej nic.moze u Ciebie bedzie inaczej bo to sprawa indywidualna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry