kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam jestem wykonczona po 2 dniach w nowej pracy padam na ... u mnie ok nawet nie mam czasu myslec o starankach taki sajgon pozdrawiam moje kochane troche bede mniej tu wpadac ale w pt bede bo mam wolne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.
, a szczerze mówiąc wolałabym przeznaczyć moje pieniążki np. na wizytę u dentysty ;-).
. Z jednej strony słyszę, że te badania są bezpłatne, jeżeli mam skierowanie, a z innej, że pomimo skierowania muszę zapłacić. Sama już nie wiem
... Ehhh... chyba muszę się wybrać do gina, po informacje "z pierwszej ręki". Ale to chyba i tak zaczekam, aż w pracy się cokolwiek wyjaśni :-(.albo zadzown do laboratorium to ci tam powiedza na 100&No i właśnie mam takie sprzeczne informacje. Z jednej strony słyszę, że te badania są bezpłatne, jeżeli mam skierowanie, a z innej, że pomimo skierowania muszę zapłacić. Sama już nie wiem
... Ehhh... chyba muszę się wybrać do gina, po informacje "z pierwszej ręki". Ale to chyba i tak zaczekam, aż w pracy się cokolwiek wyjaśni :-(.
albo zadzown do laboratorium to ci tam powiedza na 100&
kasia_es witaj. Powodzenia. A co do badań, ja za rzadne badania nie płaciłam, ani w pierwszej ciąży, ani teraz.... (no chyba że beta, ale to była na własną rękę) za grupę krwi też nie płaciłam. Pozdrawiam.
.