• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agness_13, być może jakiś czas temu wszystkie badania były bezpłatne, ale teraz...
Cóż, za coraz większą składkę zdrowotną, dostajemy coraz mniej:wściekła/y:.[/QUOTE]

No to nie wiem, ja wszystkie te badania robiłam na przestrzeni kilku miesięcy. Nie sądzę, żeby sie tak wszystko pozmieniało. No ale....
W poprzedniej ciązy też za żdne badanie nie płaciłam.

kasia es ja pare miesiecy temu mialam od ginki skierowanie na toksoplazmoze i nie placilam nic.
kwiatuszek ja tez mam syf w domu i tak pewnie bede miala z 2 miesiace.potem jak bede miec mniej zajec to bede wiecej sprzatac.po tym tyg.jestem strasznie zmeczona.
agness dostalam w nocy okres.samopoczucie mam nawet b. dobre.gorzej ze mna bylo w srode, kiedy napiecie miesiaczkowe dawalo znac.dzwonilam do ginki i w czw.zaczynamy monitoring cyklu.powiedziala ze obstawia ze u mnie wszystko bedzie ok i ze chyba na krotko odloze te badanie hsg i ze raczej ono mnie nie ominie.:-(

kacha słoneczko. Jak mi przykro, ale nie martw się. głowa do góry. fajnie że idziesz na minitoring. Ja mam wizytę umówiona na 14 marca, i to też będzie raczej środek cyklu, więc się dowiem co tam się dzieje z pęcherzykiem.... czy jest, jaki jest i czy rośnie.
Jutro jadę rano na kontrolne baganie prolaktyny. trochę się dygam. No ale muszę.... A moja @ sie już skończyła, trwała 1,5 dnia ;-?????
No ale cóż.... mój cykl trwa około od 26 28 dni, więc @ się musi streszczać, żeby się wyrobić hihihi
Cieszę się, że samopoczucie ok. Moje nawet też dobrze. Trzyma za Ciebie kciuki, tak samo jak za siebie.

Witam wszystkie Dziewczyny!!
Też mam problem z zajściem w ciążę po tabletkach jednak odstawiłam je już prawie 2 lata temu i dalej nie mogę "zaskoczyć":) Staramy się z już 5 miesiąc, lekarz na ostatnim usg powiedział mi że prawy jajnik mam na granicy policystyczności i strasznie się boję że nie będę mogla zajść w ciążę. Kupiłam ostatnio paski owulacyjne cały cykl robiłam i według nich nie miałam owulacji. Strasznie się martwię, pomóżcie :(

Eva27 witaj, i nie martw się. Idź na monitoring cyklu, a dowiesz się czy masz owulację i czy wszystko jest ok. Testy owulacyjne bywają zawodne. Głowa do góry. Powodzenia.

Ależ tu dziś pustki. Gdzie się podziewacie?

Noi cóż, ja zmykam do spanka, bo dziś zmęczona jestem.... Jutro mnie dźwid nie zciągnie z łóżka przd 10:00 bużka, Kolorowych snów.

Witam wszystkie Dziewczyny!!
Też mam problem z zajściem w ciążę po tabletkach jednak odstawiłam je już prawie 2 lata temu i dalej nie mogę "zaskoczyć":) Staramy się z już 5 miesiąc, lekarz na ostatnim usg powiedział mi że prawy jajnik mam na granicy policystyczności i strasznie się boję że nie będę mogla zajść w ciążę. Kupiłam ostatnio paski owulacyjne cały cykl robiłam i według nich nie miałam owulacji. Strasznie się martwię, pomóżcie :(
policystyczne jajniki to nic goznego i dzieci mozna miec jestem przykladem ;] a do stwierdzenia PCo nie tylko usg trzeba miec !!
a jelsi faktycznie masz policystyczne jajniki to testy owulacyjne raczej zbyt duzo nie pomoga! bo przy pco jakis hormon jest zbyt niki i owulacji nawte jak jest to nie pokarze lub tez pokarze ze jest przez caly cykl -toz alezy od rodzajow i firmy testow !
Właśnie sprawdziłam sobie wyniki badań.
Piepszona prolaktyna zamiast spaść, wzrosła. jest 75. Było 71.....
Nie chce mi się nawet gadać. Pa!

lekarz nie mzoe ci przpeisac lekow na obnizenie polaktyny ? moze go popros!

Ostatnia edycja:
reklama
lekarz nie mzoe ci przpeisac lekow na obnizenie polaktyny ? moze go popros!

Ja już brałam przez miesiąc Bromergon + Castagnus Ale żadnej zmiany w poziome rolaktyny nie ma, natomiast psychę mi wykańczał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry