• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Staram sie zajść w ciąze ale narazie nic z miesięcznego starania . Brałam 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne Cilest, i nic. Co ciekawe tydzień temu robiłam tes i były dwie kreski ale ta druga była bl;ada więc tydzień później czyli dziś rano zrobiłam ponownie i co jedna zasrana kreska.
nie wiem co o tym myślec

Po jakim czasie o zaprzestana tabletek udało się wam zajść w ciąze?
Co robiłyście w związku z poprawieniem płodności?

mineralna - sa juz odpowiednie watki, w ktorych poruszane sa interesujace Cie kwestie "jak zajsc w ciaze po tabletkach anty" i "clo (...) i inne wspomagacze staranek".

mysle, ze nie masz jeszcze co poprawiac. dopiero przestalas brac tabletki. organizm musi sie przyzwyczaic do nowego zycia hormonalnego. musisz koniecznie brac kwas foliowy, bo tabletki anty wyplukuja go z organizmu (0,4 mg dziennie).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry