reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes ja mam 39dc i żadnych objawów na @ i na ciążę:-(. Wizytę u gina mam 21 kwietnia.
Kwiatuszekq nie robiłam testu:-(

Jakto nie robiłaś????? To szybciutko..... Dajesz,dajesz.

LILITH no ja właśnie tak samo jak ty, miałam "odwyk" od forum na jakiś czas, i to mnie tak "naprawiał". Cieszę się że już jesteś. Pozdrawiam
Pysia kochanie dzięki za wsparcie. Super że się dobrze czujesz.... wstaw jakieś zdjęcia brzuszka.... Buziaczki za was! Kiedy masz wizytę? Kiedy poznasz płeć?

reklama
Czy któras z was stosowała pierścienie antykoncepcyjne NuvaRing ?jak to jest z zajćiem w ciązę po ich stosowaniu chcę zacząć je stosować ale chcę też za ok.rok dwa zajść w ciążę ... a może to jest tak jak z tabletkami że nawet łatwiej zajść w ciążę ??:)proszę o odpowiedz..

tak , ale mój lekarz sie na mnie "obraził" bo przepisał mi zastrzyk depo provera (czy jakoś tak) a ja po przeczytaniu info w internecie go nie wziełam więc powiedział mi że da mi to co wezmę ale pierw mam poczetać w internecie ...:no:
a lekarza nie zmienie bo w okolicy to "najlepszy" lekarz:cool:
a przy depo mówił że nie będzie problemów z zajściem w ciąże a na forach kobiety mówią coś zupełnie innego więc nie mam wyjścia jak tylko zapytać osoby która to stosowała....;-)

Hej Babeczki! Pamięta mnie jeszcze któraś ze "starego składu"? U nas ok, małemu leci już 8 miesiąc... normalnie szok ze to tak zlecialo.

Pysia ejjjjjj i ja przegapiłam że Ty zafasolkowana, czy może wiedziałam i już zapomniałam hmmmm, ale i tak z calego serducha gratuluję!!!!!!

Bafinka trzymam kciuki zeby wszystko było ok, ja też szybko skurcze dostałam ale ja nawet nie wiedziałam że to jest to... i dowiedziałam się dopiero w 29 tyg jak leżałam w szpitalu, a skurcze były już jakieś 2 miesiące wczesniej i tak z nimi łaziłam...

A za resztę babeczek trzymam kciuki za zafasolkowanie!!!!!!!!!

No i ciekawe jak tam nasza kochana Mandrzejczuk... jej już niewiele do porodu zostało :-)

Madziu, a nie lepiej brac tabletki? jesli zamierzasz za rok podjac starania o maluszka to po co ryzykowac? nie lepiej przemeczyc sie z tabletkami? przepraszam ze sie wtracam do Twojej antykoncepcji, ale ja bym wolała inny sposob. Co innego gdybys planowała dziecko za 5 lat, ale w tych okolicznosciach szkoda Twojego stresu, ktory pojawi sie zapewne juz po pierwszym cyklu gdy nie zajdziesz mimo staran( zycze oczywiscie aby sie udalo juz za pierwszym razem, ale bywa z tym roznie). Wtedy bedziesz sie zastanawial czy to przez pierscien. a im bardziej sie bedziesz nakrecala, tym trudniej bedzie Tobie zajsc w ciaze.

słyszałm że tabletki uszkadzają wątrobę a powiem szczeże o to sie boje..słyszałm też ze ten pierścień to to samo co tabletki ale mniej szkodliwy...ale nie wiem czy to prawda :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry