reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

ja wróciłam dopiero ze szpitala... mam skurcze a to stanowczo za wcześnie.. teraz jest już trochę lepiej jeże w domu ale niestety w szpitalu infekcji jakiejś dostałam teraz walczę z gardłem katarem...

przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i czekam na dobre wieści:)

reklama
Część kochane............ pamietacie mnie jeszcze??? Bo ja cały czas wam kibicuję....
Bardzo was pozdrawiam, wszystkie LILITH, kwiatuszek, pysia, Agusia, Bafinka, kacha, lazurka... mam nadzieję że nikogo nie pominęłam.
Musiałam trochę odsapnąć... pozbierać się! Trochę mnie depresja dopadła, nawet u psychologa byłam. Teraz już się lepiej czuję, odpuściłam całkiem, co ma być to będzie. Poprostu czekam co przyniesie los, jak nie w tym cyklu, to w następnym, a jak nie w następnym, to za dwa... i tak dalej. Czuję się naprawdę lepiej. Aktualnie biorę znów bromergon, czyję się po nim strasznie otłumaniona. Śpię na stojąco.
Teraz mam połowę cyklu, @ powinna być w święta. Trochę jestem zła, bo mąż będzie w domu, a tu z przytulanek nici.... No trudno, odbiję sobie to później hihihihi!
Pozdrawiam was wszystkie, piszcie co u was...

witam panienki ja wczoraj plamiłam był to 20dc z 28
dzis 21dc i temp spadła z 37,1 na 36,8 nie wiem co jest grane
albo faktycznie @ przylezie wczesniej od stresu oststnio go troche mialam

agus testowałas?

Agnes no oczywiście, że pamiętamy :)
Jak Pysia piszę podejście świetne, nie ma to jak dać na luz. U mnie podobnie, tylko by do tego dojść musiałąm na dłuższy okres zostawić forum. Teraz i przytulanki są o wiele wiele przyjemniejsze, szczególnie, że nie zależy mi na trafieniu w te dni :)
Zaglądaj do nas częściej :)

Pysia, a czy Ty zafasolkowana jesteś?

To tak jak ja czekam na rozwój sytuacji juz nie myśle ciągle o ciązy itd na luzie wszystko staram sie okreslic swoją owulacje po w marcu odłozyłam tabletki dokłądnie miesiac temu po odłozeniu za 5 dni miałąm plamienie/@ przez 5 dni ale sama nie wiem czy to był @ czekam zobacyzmy niby wzgledem powinnłam mieć w zeszły piątek @ a go brak ale po hormonach mogło sie cos przestawic brałam cilest przez 3 miesiace , ale szczeże wolała bym by @ nie nadszedł tylko 2 kreski na teście :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry