• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Tak kwiatuszqu. Nawet jest tu taki wąteczek. Ja teraz brałam 3 dni, ale UKowy i jest do dupy :D A na co Ci on?

Bafinko ciesze się, że się odezwałaś bo już się głowiłam co z Toba się dzieję. Leż jak najwięcej i uważaj na was. Rozumiem, że opiekę masz dobrą? Gratuluję synka! No i fajowo, że dobrze się czujesz nie licząc tych problemów ze skurczami. Ale nic nie bój, jeszcze niedługo i będzie synek przy Tobie :)
Całuję mocniutko.

Aguś dzięki wielkie :)

reklama
nie wiem ponoc wpływa tez dobrze na napiecie przedmiesiaczkowe a stosowalas kiedys/ tak bez konsultacji można?

ale raczej nie bede kombinowac tylko pojde na badania czy trzeba robic prolaktyne z obciążeniem?

Ostatnia edycja:
Bafinka dzięki że napisałaś :* Cieszę się że w miarę u Was ok już niedługo będziesz trzymać w ramionach Maluszka :)
Lilith proszę bardzo, polecam się na przyszłość :*

No właśnie można tak brać ten lek bez konsultacji z lekarzem?

Nie wiem :D Niektóre dziewczyny biorą bez konsultacji inne z.
Niby to tylko ziółka więc rzadko szkodzą a raczej tylko poprawiają ale bywały dziewczyny, którym to cykl popsuło.

Cześć laseczki.......... ależ się rozkręciłyście!!! A ja myślałam że forym padło.
Co do castagnusa, ja biorę już 2 miesiąc, lekarz powiedzaił że dobrze że birę, bo nie zaszkodzi, ale był za słaby na moją prolaktynę. Dostałam też Bromergon ale on na receptę. Biorę to półtora miesiąca. I kupiłam jeszcze taki lek "niepokalanek mnisi" też na zbicie prolaktyny.
Dziś robiłam badania, i prolaktyna z 75 ml/n półtora miesiąca temu dziś 10,9 ml/n!!!! Jestem wniebowzięta!!!
Trzymajcie kciuki za poniedziałek... !!!!!
Całuski!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry