kwiatuszekq20
Fanka BB :)
lilith czyli cos nie tak a moze to nie był okres ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
Ja mam pytanko do tych dziewczyn dłużej starających się - jakie tabletki brałyście i jak wyglądały u Was pierwsze cykle po odstawieniu? Bo ja już głupieję po tym, co się z moim organizmem dzieje... Miałam zawsze cykle regularne - 30-31 dniowe, na tabletkach miałam cykle 28 dniowe normalnie, i za każdym razem jak odstawiałam tabletki to mi się powoli do tych 30-31 wydłużały. A teraz to jakaś masakra - nigdy tak nie miałam. 1 cykl po odstawieniu - 39 dni, 2 cykl - 38 dni, teraz był 3 cykl - 34 dni, ale owulka była 25 dnia cyklu (test owu pozytywny) czyli 9 dni przed @ zamiast 14 dni przed @. No zgłupiałam już totalnie i nie wiem co się dzieje... Czemu zawsze jest tak, że jak już się człowiek na coś decyduje, to się coś musi spie...zepsuć...
Teraz zaczynam 4 cykl starań i już sama nie wiem kiedy mam mieć owu... a trochę kasy mi szkoda na testy, bo w zeszłym cyklu robiłam od 10 do 25 dnia cyklu więc poszło na to 75zł!!! :/ ehhh
jakieś rady może? pomocy...![]()