reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
po pierwsze nieczułam zadnego bolu owulacyjnego co w przeciwienstwie do innych cykli mnie powala tak mnie boli i to mnie zaniepokoiło nie mialam testów owu pozytywnych i byłam u gin mowi do mnie czy juz sie staramy to było w zeszłym roku wtedyjeszcze sie nie staralismy i mowi mamy poczekac a pozniej byłam juz w wrzesniiu i mowi ze wzystko jest ok pozniej w listopadzie tez bylo ok a teraz od 2 cykli mialam plamienia przed i po @ i poszłam i niby jestok iwskazywalo na to ze mialam czy mam brakprogesteronu bo po luteinie wraca do normy

Kolezanko moze cos o sobie wiecej nam napiszesz

to do mnie było? :)
Już pisałam tu o sobie jakoś w lutym/marciu, ale proszę uprzejmie :)
Mamy już z mężem prawie 3 letniego synka - Szymusia.
w lutym odstawiłam tabsy, ponieważ postanowiliśmy się postarać o drugiego dzidziusia :) ale niestety moje cykle pozostawiają dużo do życzenia. Owulkę miałam w zeszłym miesiącu - potwierdzoną testami, w 25 dc, po czym po raptem 9 dniach dostałam @ :/ Wcześniej miałam cykle 39 dniowy i 38 dniowy, ostatni ten teraz był już krótszy bo 34 dniowy. Moje zwykle cykle to 30-31 dni, a na tabsach miałam zawsze 28 jak w zegarku. Aaa USG całego ukłądu rozrodczego, macicy i jajnikó miałam w luty, miałam też cytologię i wszystko idealnie. W grudniu miałam badane hormony przed operacją kostki, więc też wiem, że wszystko było ok. A teraz jak się zaczęliśmy starać - wsio się poprzestawiało :(((

witam juz ty kiedys bylam ;] niekotre z was mnie znaja ;] ja 4 cykle temu odstawialam antyki i do dzis nic - teraz jestem w 7 dc i do owulki jeszcze troche ponad tydzien bynajmniej wedlug tej z zeszlego tygodnia. Takze u mnie sie nie udalo boje sie ze przy moim CO bede musiala znow wziasc antyki na jakis czas zeby obraz jajnikow sie uspokoily ....teraz jestem w drugim cyklu castangusa no i zoabczymy dosc sporo sie o nim dowiedzialam i cyztalam opinie innych kobiet go bioracych ;] u Mnie chyba dziala bo tempka w zeszlym cyklu super jednodajna za to w poprzednich dwoch skoki makaskryczne tak ze mozna by bylo wywnioskowac ze skoki owulacyjne mialam co chiwle hahahah - no i bol jajnikow przez caly czas a w cyklu castangusem od owulacji do @ wiec tragedi nie ma.
AA i w tym cyklu juz troche odpuszczmay nie psinamy sie az tak abrdzo bo chyba kolejnego rozczarowania nie zniose

rysico kochana to było do brzózki przepraszam zle sformułowałam pyt

przedstawialam sie w innym wątku staraczek. nie sadzilam, ze muszę w kazdym z osobna :)
Mam 35 lat. Choruje od wielu lat na endometrioze. Przez kilka lat ( 7,5 ) leczylam sie, laparo, tabletki.
3 miesiace temu w koncu dostalam pozytywna opinie mojego lekarza, ze moge odstawiac tablety i sie starac.
Niestety na razie sie nie udalo, ale probujemy dalej. Co wyjdzie i czy wogole czas pokaze.

reklama
przedstawialam sie w innym wątku staraczek. nie sadzilam, ze muszę w kazdym z osobna :)
Mam 35 lat. Choruje od wielu lat na endometrioze. Przez kilka lat ( 7,5 ) leczylam sie, laparo, tabletki.
3 miesiace temu w koncu dostalam pozytywna opinie mojego lekarza, ze moge odstawiac tablety i sie starac.
Niestety na razie sie nie udalo, ale probujemy dalej. Co wyjdzie i czy wogole czas pokaze.

trzymamy kciuki ;] a to starania o pierwsze dziecko ?

Do góry