• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

jeera witaj ponownie szczerze powiem ze coś mi świta ale nie mogę sobie przypomnieć.. ale widzę po suwaczku że już długo się starasz więc pora na nagrodę:) widzę że podchodzisz do ivf:) kiedy planujecie zadziałać??

reklama
Kwiatuszeq oj cos mi sie zdaje ze my 2 takie weteranki! Toz u mnie juz 6 rok sie lada zacznie ;( wiesz juz co u Was jest problemem? U nas oprocz lekko podwyzszonego prl nie znalezli na razie nic ;(

Witaj Agusia! Co u Ciebie?My z Bafinka walczymy.Kwiatek chyba też.Ja w listopadzie poronilam wiec teraz mam mieszane uczucia co do starań.Chcę być w ciazy ale na samą myśl ze może się udać to strach mnie ogarnia straszny.

reklama
kwiatuszku bardzo mi przykro że i ty musiałaś ponieść strate:(

ja się nieśmiało pochwalę wczorajsza beta to 1745:) więc coś się dzieje za tydz wizyta i mam nadzieję ze będzie serduszko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry