witam to ja zuzu1 ale cos mi psikusa dał blog i nie moglam sie zalogowac nawet po zmianach nie ważne juz jestemteraz zuzu2
Witam to znówu ja postaram się napisać dokładnie. Po ok 7 latach z jedną przewą brałam Logest ale po odstawieniu ich kiedyś cykl miałam ok. nie czekałam długo na okres. Teraz po odstawieniu i krwawieniu z tzw odstawienia w 12dc zaszalałam z męzem, mieliśmy poczekać ok. 2mc ale jakoś tak wyszło ze zaraz po odstawieniu tabletek zapragnęliśmy bobaska. Prawie codziennie się kochaliśmy. I tu nie wiem jaki mam cykl normalny bo owego nie miałam po odstawieniu kiedy płodne dni itp. Po owych stosunkach mierzyłam temp i była na poziomie 36,9 -37,00 ale nie mierzyłam od początku cyklu więc nie wiem jak mój organizm reaguje czy to wzrost faza owu itp. O to mi chodziło. Od tych naszych nocy upojnych mam bóle w jajnikach i w dole brzucha oraz bóle głowy. Wiem ze się nie można napalać ale same wiecie jak się czegoś pragnie i tak się Was pytam, ponieważ jesteście doświadczone w tym temacie co o tym myślicie? czy są szanse jakieś tak od razu po odstawieniu tabletek? Dodam ze jutro jest mój 26 dc i idę do lekarza bo miałam już dawno iść ale tak się wszystko mi komplikowało ze nie udało się gdyż jest on tylko 2 razy w mc w moim mieście.