reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Dziekuje kohane!
dziś jeszze raz zrobiłam test bo nie wiedzialam czy te wczorajsze to sen :) ale sa II kreseczki i przesyłam WAM mnóstwo fluidków!!!!!!!!!!!!!!! Cudowne uczucie!

Mandrzejczuk na pewno ci się uda! Musi! ja w tym miesiącu praktycznie nie myslałam o tym. Powiem więcej, jak zaczełam wszystko analizować to nawet stwierdziłam że chyba jeszcze nie chce, że jeszcze poczekam aż przeprowadzimy się do nowego domu który zaczeliśmy budować.. Fakt, brałam folik, a po przytulaniu zasypiałam ze wszystkim w środku..:) ale wszystko bez ciśnienia absolutnie! Pisałam wam tylko o tym plamieniu chwilowym i o piersiach w plamki i to już musialo być to :)

Życzę WAM moje kochane fasoleczek pod sercami z człych sił. i jeśli pozwolicie będe do Was zaglądać:)

reklama
Margola, ogromne gratulację !! Dużo zdrówka dla Ciebie i szczęśliwych 9 miesięcy :)

Mandrzejczuk, wiem, że łatwo się mówi.. ale trudno, pomyśl, że zaczął się nowy cykl i nowe szanse na fasolkę i to szybciej :) Czasem na prawdę długo trzeba po nią powalczyć. Trzymam za Ciebie mocno, oby wkrótce się udało :)

margola gratulacje widzę że okres wakacyjny sprzyja fasolkom:)
mandrzejczuk zrob badania tylko pamiętaj że prawie każdy hormon bada sie w innym czasie cyklu więc skompletowanie badań potrwa cały cykl...

a ja weekend spędzilam w poznaniu w rodzinki staranka byly zobaczymy czy cos z tego wyjdzie....

Margola gratulacje :-):-)
Mandrzejczuk może powinnaś bardziej na luzie podejść do staranek, bo nie zawsze jak się czegoś bardzo chce to jest to zaraz - w tym przypadku maleństwo :tak::tak::tak: Wiem, ze się niecierpliwisz, denerwujesz itp itd ale nerwami chyba nic nie zdzialasz

Kurcze a ja, jak mówiłam, cykl mam do niczego. Juz po lekarzu, dostałam antybiotyki i za 2 tygodnie kontrola. Normalnie mam już dość :)

pysia888 uwierz mi na takim luzie na jakim bylam od czerwca to juz bardziej byc nie moge. Nie myslalam o starankach, o robieniu dzidziusia naprawde kochalismy sie wtedy kiedy chcielismy, ale pamietalam jakie mam akurat dni i na pewno trafilismy w owulacje nie raz tym bardziej, ze ostatnie cykle mialam rownisienkie, a nerwy dopadaly mnie zawsze w dniu kiedy @ przyszla, wiec naprawde nie bralam do bani, jak to sie mowi :-( okres, ktory teraz mam trwal 2 dni i dzisiaj juz na samej wkladce chodze i tak praktycznie zawsze, ja u siebie plodny sluz zauwazam juz 5-6 dnia cyklu przy 28-dniowym cyklu, wiec chyba teraz kupie testy owulacyjne zeby byc pewnym na 100% co i kiedy. Wiec daje sobie jeszcze tylko jeden cykl...do wrzesnia...

ciesze sie, ze chociaz Wam sie udalo....jak widac zycie jest bardzo zaskakujace...a u mnie widocznie ta jedna jedyna rzecz musi byc nie po mojej mysli, bo wszystko inne mam zaplanowane tak, ze ma byc i koniec, a tej jednej rzeczy nie moge miec...:-(

mandrzejczuk jestem w podobnej sytuacji tez jakos mi sie nie udaje i mam chwile zwatpienia ale wiem ze i nam sie uda i wszystkim pozostalym staraczkom. Testy owulacyjne to dobry pomysl sama w tym cyklu bede probowac ich skutecznosci :) fajnie wogole ze sa fora na ktorych mozna o takich sprawach pogadac z kobietami ktore maja te same problemy... i podtrzymuje to jakos na duchu bo nie z kazdym takie tematy mozna obgadac gdyz wiele osob poprostu nie rozumie. Margola a Wy jak dlugo sie staraliscie?

Witajcie dziewczyny!
Nie wiem co się ze mną dzieje. 6 czerwca odstawiłam tabletki. brałam je 6 lat ( jedna krótka przerwa). 10 czerwca dostałam okres, pozniej - zupelnie normalnie 10 lipca a w sierpniu jeszcze nie dostałam. spóźnia sie 7 dni. akurat w dni plodne w lipcu kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia. fakt faktem ze bylo to w drodze powrotnej do domu po bardzo stresujacym wyjeździe wakacyjnym ( po licznych problemach samochodowych w koncu wyladowalam w szpitalu w Turcji ). robilam testy ciązowe w pierwszy dzien spodziewanej miesiączki, w drugi i dzisiaj - co prawda w dzien a nie rano- czyli po tygodniu od ostatniego testu. wyniki byly negatywne ;(. od jakichs 2 tyg pobolewa mnie brzuch, stał się jakis nabrzmialy, czesciej chodze do toalety, bolą mnie sutki, mam jakies przeczucie ze cos w tym moim brzuchu sie dzieje. ale nie wiem juz sama o co chodzi skoro testy byly negatywne a okresu jak nie bylo tak nie ma. pomożcie, poradźcie!

reklama
Mandrzejczuk kiedyś w końcu będziesz w tej upragnionej ciąży. Są przypadki gdzie kobieta myśli o dziecku i w ogole, a nagle zapomina o tym wszystkim i bach niespodzianka ;] więc może Ty też tak będziesz mieć wtedy gdy najmniej sie będziesz ciąży spodziewac :tak::tak::tak: Tego CI życzę :]

Do góry