reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes apropos pracy to u mnie gdzie pracuję chyba już z 10 babek jest albo w ciąży albo dopiero co urodziły. Może to zaraźliwe :-D:-D:-D i następna będę ja.
Oby

reklama
Witam wszystkich.Kazdy organizm jest inny.Ja po odstawieniu tabl.anty mam regularne cykle,okresy bezbolesne, krotkie i b.slabe. a zanim zaczelam je brac to czulam kazdy dzien cyklu, miesiaczki byly b. bolesne i dosc intensywne.nie wytrzymywalam psychicznie i fizycznie.a teraz jest spoko.czasem sia zastanawiam ze moze moj organizm dopiero zaczyna wracac do siebie, ale w sumie to juz 9 cykl po odstawieniu, wiec sama czasem nie wiem co o tym myslec.
Mandrzejczuk a jak u Ciebie? ktory masz dzien cyklu?jak sie czujesz?

nie chyba w poprzednim cyklu sobie wmówiłam kilka i bardzo się nastawiłam na fasolkę dlatego teraz podchodzę do tego sceptycznie... zauważyłam tylko ten śluz inny niż zwykle pobolewanie jajnika i może zmiany nastroju i apetyt wzmożony ale wszystko pasuje tez do objawów na @ więc sama nie wiem... czekam do wtorku i robie test...

reklama
Ja miesiac temu tez sobie wmowilam ciaze, bo cycki jakos dziwnie mnie bolaly,okres mi sie spoznial 2 dni, mialam zachcianki.ale okazalo sie ze te objawy wskazywaly okres. trudno rozpoznac co i jak. ale tez juz podchodze do tego sceptycznie, bo mozna sie psychicznie wykonczyc.w dodatku troche lekarka mnie zdolowala. myslalam ze powie ze nie ma sie czym martwic i ze w przeciagu 2 lat nam sie uda.a tu powiedziala ze na razie nie ma sie czym martwic ale jak za 3 miesiace sie nie uda to sie pomartwimy.jakby bylo tego malo poczulam z jej strony presje.

Do góry