Bafinka ja cala noc nie spalam- myslalam i sie martwilam, że moze to byc infekcja.wiec pobieglam rano do apteki i zrobilam test -wyszla 1 krecha, a jestem 29 dniu cyklu.moze byc za wczesnie, wiec jeszcze mam nadzieje.w aptece spytalam sie czy moze to byc grzybica i babka powiedziala ze na pewno to jest grzybica.posmarowalam sie powierzchniowo mascia clotrimazolum (bez recepty za 3.50) i troche pomoglo.nadzieje jeszcze mam, bo nigdy nie chorowalam na grzybice i jakies infekcje czesci intymnych a mam 28 lat i wspolzyje 10 lat.wiec moze cos byc na rzeczy.kobiety w poczatkowym etapie ciązy i nie tylko czesto maja takie akcje.moja znajoma tez miala swedzenie i pieczenie, robila 2 testy i nie wychodzily, dopiero za 3 razem wyszedl ze jest w ciazy.a swedzenie po tyg. przeszlo i tez stosowala ta masc.ja w czwartek podejde do lekarki, nie wiem czy mnie przyjme ale poprosze ja o cos do srodka bo te masc co mam jest zewnetrznie.
a z reszta dziwny zbieg okolicznosci ze mamy to samo na tym etapie.troche sie nakrecilam.pisz co u Ciebie.musimy sie wspierac w tych trudnych chwilach.