reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Rysica obys miala racje, tfu tfu. Ja jeszcze na stojaco nie spie, ale zmeczona tez jestem dosc szybko.

Tylko za pieskiem pobiegam po domku troche i juz wysiadam :-D

Nastepny poniedzialek - chwila prawdy. A nawet jak mi negatywny wyjdzie to potem po 4 dniach znow powtorze. Zero zalamki ;-)

NIE ZAPOMNIAŁAM:) tylko ostatnio jestem bez sił i najlepiej spałabym całe dnie:) jutro wizyta u gina więc zobaczę swojego skarbeczka:)
lilith ty też zniknęłaś coś ostatnio???
kacha super że wyniki ok a tej drożności się nie bój bo to trwa tylko chwilkę masz znieczulenie i nie czujesz większego bólu niż ten miesiączkowy także da się wytrzymać...
kwiatuszku pysia agnes lazurowe pozdrawiam was i nadal trzymam kciuki:)

Czesc Bafinka! Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok i ze ja tez niedlugo bede chodzic jak slonica z wielkim brzuchem:-D

U mnie narazie bez zadnych objawow, aczkolwiek chcialabym juz nawet wymiotowac:-D

Bylam dzis na zakupkach. Kupilam 2 smoczki, buteleczke do mleka i.... buciki :-D

Wszystko dla dzidzi 0-6 miesiacy, bo moja przyjaciolka rodzi w maju, a ja za ok. 2 tygodnie bede w Polsce i cos tam

jej wrecze. A te buciki takie slodkie, ze moze ich nie oddam :-D

Kolorowych snow dziewuszki. BAJ ;-)

reklama
Do góry